DOLAR 32,5872
EURO 34,8406
ALTIN 2508,236
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: Altay, Mateusz Lis ile anlaştı

Üstün Lig ‘de çaba edeceği yeni dönem öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Altay, aradığı kaleciyi Polonya’da buldu. Arsenal’dan Alex Runarsson …

04.08.2021 00:07
116
A+
A-

Üstün Lig ‘de çaba edeceği yeni dönem öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Altay, aradığı kaleciyi Polonya’da buldu.

Arsenal’dan Alex Runarsson ile bir müddettir görüşme halinde olan ve fiyat konusunda anlaşamayan İzmir grubu, Polonyalı eldiven Mateusz Lis’le kesin olarak mutabakata vardı. 4 yıllık mukaveleye imza atacak olan Lis, yarın Altay’ın Erzurum kampına katılacak.

Polonya’da Falubaz Zielona Gora ve Lech Poznan altyapısında yetişen 24 yaşındaki Mateusz Lis, daha sonra ülkesinde Miedz Legnica, Podbeskidzie, Rakow ve son 2 dönemde Wisla Krakow kulüplerinde forma giydi.

Geçen dönem Wisla Krakow’da 27 maçta vazife alan kaleci Lis, geçen hafta başlayan ligde grubunun kalesini korudu. Geçmişte Polonya Ümit Ulusal Kadrosu’nda da oynayan kaleci Mateusz Lis, Polonya’nın en üst ligi olan Ekstraklasa’da toplam 69 karşılaşmada vazife alırken, bir alt ligde 26 maça çıktı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.