DOLAR 32,3413
EURO 35,1015
ALTIN 2310,411
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: Cenk Tosun için Beşiktaş iddiası! Eski yönetici açıkladı

Beşiktaş’ın eski idare şurası üyesi Seyit Ateş, Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Ateş, Cenk Tosun’un önümüzdeki dönem da siyah beyazlı grupta …

30.07.2021 23:07
101
A+
A-

Beşiktaş’ın eski idare şurası üyesi Seyit Ateş, Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Ateş, Cenk Tosun’un önümüzdeki dönem da siyah beyazlı grupta oynayacağını söyledi.

Ateş, “Benim bildiğim kadarıyla lider Ahmet Parıltı Çebi, Diego Costa transferi üzerinde duruyor. Öteki taraftan Luuk de Jong da gündemde. İkisinden birisi gelirse, çok güzel bir iş olursa. Sergen hoca Costa’yı istiyor. Cenk Tosun’un da tekrar Beşiktaş’a kazandırılacağını düşünüyorum. Sakatlığı var, lakin ikinci yarıya hazır olur. Fiyatı da Beşiktaş’a uygun hâle getirilecek. Cenk Tosun da bizimle birlikte olacak. Beşiktaş’ta oynayacak bu dönem Cenk Tosun. Aldığım bilgi bu. Everton’dan bütün hakları alınacak. Maliyetleri düşük olacak. Everton bu hususta toleranslı davranıyor” dedi.

Siyah-beyazlı grup, ulusal oyuncuyu geçen dönemin ikinci yarısında İngiliz grubundan kiralık olarak dönem sonuna kadar transfer etmişti. Cenk’in kontratı 30 Haziran 2022 yılına kadar devam ediyor.

Bilindiği üzere 30 yaşındaki golcü oyuncu, geçen dönem Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş ortasında oynanan maçın 75’inci dakikasında sağ dizinden ağır bir sakatlık geçirmiş ve 6 ila 7 ay ortası üzere uzun bir müddet alanlardan uzak kalacağı açıklanmıştı.

 

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.