DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi – Cristiano Ronaldo’dan Merih Demiral’a sürpriz! Transfer katılaşınca…

ATALANTA’YA KİRALANDI Juventus forması giyen ulusal futbolcumuz Merih Demiral İtalya Serie A Ekiplerinden Atalanta’ya 1 yıllığına kiralandı …

05.08.2021 11:25
106
A+
A-

ATALANTA’YA KİRALANDI

Juventus forması giyen ulusal futbolcumuz Merih Demiral İtalya Serie A Ekiplerinden Atalanta’ya 1 yıllığına kiralandı.

İMZAYI ATACAK

Şampiyonlar ligi ve ligde daima oynamak ismine bu türlü bir karar alan 23 yaşındaki yıldız futbolcu, bugün sıhhat denetiminden geçtikten sonra resmi imzayı atacak.

OPSİYONU 28 MİLYON EURO

Atalanta Merih Demiral için Juventus’a 1 yıllık kiralama bedeli olarak 3 milyon Euro ödeyecek. Ayrıyeten Ulusal futbolcunun mukavelesinde 28 milyon Euro’luk opsiyonda bulunacak.

RONALDO’DAN MANALI HAREKET

Juventus’tan Atalanta’ya transfer olan ulusal futbolcu Merih Demiral’a kadro arkadaşı dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’dan manalı hareket geldi.

MERİH’İ MESKENİNDE ZİYARET ETTİ

Portekizli yıldız, siyah beyazlı kulüpten ayrılan 23 yaşındaki futbolcumuzu konutunda ziyaret ederek veda etti. Ronaldo, Merih ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

JUVENTUS’TA 24 MAÇTA FORMA GİYDİ

18 milyon Euro karşılığında Sassuolo’dan Juventus’a transfer olan Merih Demiral, geçen dönem 24 maçta forma giyerek bir de asist yapmıştı.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.