DOLAR 32,3704
EURO 34,9785
ALTIN 2325,793
BIST 9068,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: Fenerbahçe resmi görüşmelere başladı! Kontratı feshediliyor

AYRILIKLAR BAŞLIYOR Vitor Pereira idaresinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılmaya …

03.08.2021 20:38
99
A+
A-

AYRILIKLAR BAŞLIYOR

Vitor Pereira idaresinde hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de takımda düşünülmeyen isimlerle yollar ayrılmaya hazırlanıyor. Sarı-lacivertli kulübün idarecileri mevcut maaş bütçesini azaltmak ve yeni transferler için kaynak oluşturma ismine yeni atılımlar yapmaya başladı.

5 İSİM KAMPTAN GÖNDERİLDİ

Fenerbahçe’de ağır kadroyu azaltma çalışmaları birinci olarak Samandıra’da başladı. Teknik yönetici Vitor Pereira’nın aldığı kararla; Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Buyruk Miray Köksal ve Murat Sağlam kamptan ayrılarak İstanbul’a gönderildi. 5 futbolcu, çalışmalarına İstanbul’da devam etti.

4 TAKIM DIŞI

Fenerbahçe Teknik Yöneticisi Vitor Pereira, ekipteki oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarına İstanbul’da da devam etti. Portekizli teknik adam takımda düşünmediği Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin’in takım dışı bırakılmasına karar verdi.

ZAJC GÖZE GİRDİ

Sarı-lacivertli ekipte geçtiğimiz dönem Serie A’ya kiralanan Miha Zajc, Pereira’nın vazgeçilmezlerinden oldu. 27 yaşındaki Sloven futbolcu yaptığı asistler ve attığı gollerle hazırlık maçlarında beklenmedik bir performans gösterdi.

PEROTTI İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI

VOLE’nin haberine nazaran; Fenerbahçe bir isimle daha yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Roma’dan bonservisiyle birlikte transfer edildikten sonra uzun mühlet sakatlanan ve şimdi formasına kavuşamayan Diego Perotti ile menajeri aracılığıyla kontrat fesih görüşmeleri başladığı tez edildi.

4 MAÇTA FORMA GİYDİ

33 yaşındaki Arjantinli kanat oyuncusu Fenerbahçe formasını toplamda 4 defa giyebildi. Deneyimli futbolcu bu maçlarda 3 defa gol sevinci yaşadı. Perotti geride kalan dönemin başında önemli bir sakatlık yaşadı ve şimdi formasına kavuşamadı.

5 GRUPTA OYNADI

Futbola Sevilla altyapısında başlayan Arjantinli futbolcu mesleği boyunca Boca Juniors, Genoa, Roma ve Fenerbahçe’de forma giydi. Perotti şu ana kadar toplamda 399 resmi maçta mühlet aldı.

2 TRANSFER YAPILDI

Fenerbahçe şu ana kadar transferde 2 ismi takımına dahil etti. Sarı-lacivertliler Bundesliga 2’den Serdar Dursun’u ve Alanyaspor’dan ayrılan Steven Caulker’ı transfer etti. Yeni transferlerden Serdar Dursun, Caulker’a oranla daha fazla forma talihi buldu.

OLASI RAKİP

UEFA Avrupa Ligi’ne play-off cinsinden dahil olacak olan Fenerbahçe’nin mümkün rakipleri netleşti. Sarı-lacivertli kulübün UEFA Avrupa Ligi Play-Off Tipi’ndeki rakibi, Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile Finlandiya temsilcisi HJK Helsinki eşleşmesinin galibi olacak.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe Futbol Grubu, yeni dönem hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Fenerbahçe yarın hazırlık maçında Ukrayna takımı Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki gayret saat 19.00’da başlayacak.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.