DOLAR 32,5031
EURO 34,5882
ALTIN 2491,233
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi – Fenerbahçe’de 1 ayrılık, 1 transfer! Veda etti, geliyor…

TAKIMA DESTEK Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe hummalı transfer çalışmaları devam ediyor. Bir yandan takımdaki şişkinliği azaltan …

05.08.2021 07:38
107
A+
A-

TAKIMA DESTEK

Yeni dönem hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe hummalı transfer çalışmaları devam ediyor. Bir yandan takımdaki şişkinliği azaltan sarı-lacivertli idare, takıma destek de yapmak için mesai harcıyor.

VEDALAŞILAN OYUNCULAR

Teknik yönetici Vitor Pereira’nın aldığı kararla birinci evrede Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Melih Bostan, Buyruk Miray Köksal ve Murat Sağlam gözden çıkarıldı. Portekizli hoca ayrıyeten takımda düşünmediği Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kağan Güçtekin’in takım dışı bırakılmasına karar verdi.

İKİ İMZA VAR

Fenerbahçe’de idare dış transferde şu ana kadar iki oyuncuya imza attırdı. Bu isimler Darmstad’tan Serdar Dursun ve Alanyaspor’la kontratı sona eren İngiliz stoper Steven Caulker.

TRANSFER SESSİZLİĞİ BOZULUYOR

Lider Ali Koç geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Divan Heyeti toplantısında “Şu andaki transfer sessizliği sizleri ürkütmesin. Bunlar şuurlu yapılan adımlar. Hocamız gereksinim duyulan noktaları belirledi. 3 ya da 4… 3 kesin… Mümkünse 4. direkt 11’e katkı sağlayabilecek halde transfer istiyor” sözlerini kullanmıştı. Sarı-lacivertliler bir transfere daha imza attı.

ÇAĞATAY’LA MUTABAKAT TAMAM

Fenerbahçe, Kasımpaşa’da forma giyen Çağatay Kurukalıp’la her mevzuda mutabakata vardı. 2018 yılında profesyonel olduğu lacivert-beyazlı takım ile mukavelesi sona eren 2002 doğumlu oyuncu kulübüne veda etti.

VEDA İLETİSİ YAYINLADI

İşte Çağatay Kurukalıp’ın toplumsal medyadan yaptığı açıklama: “8 yıldır formasını gururla giydiğim Kasımpaşa spor kulübüne veda ediyorum. Başta kulüp liderimiz Sayın Turgay Ciner’e yöneticilerine hocalarıma kulüp işçilerine ve tüm kadro arkadaşlarıma her şey için çok teşekkür ediyorum.

50 BİN EURO YETİŞTİRME BEDELİ

Beni bugünlere getiren Kasımpaşa topluluğunu asla unutmayacağım.” Transferin açıklanmasının akabinde Kasımpaşa 50 bin euro yetiştirme bedeli alacak.

BARIŞ ALICI GENÇLERBİRLİĞİ’NE GİDİYOR

Öte yandan Fenerbahçe’de takımda düşünülmeyen Barış Alıcı ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Gençlerbirliği, sarı-lacivertli oyuncuyu takımına katmak için teşebbüslere başladı.

HER BAHİSTE MUTABAKAT SAĞLANDI

Vole’de yer alan habere nazaran; Başşehir takımı, Barış Alıcı transferi için Fenerbahçe ve oyuncuyla her mevzuda mutabakata vardı. Sarı-lacivertli grubun 2018’de transfer ettiği 24 yaşındaki futbolcu performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.