DOLAR 32,576
EURO 34,9698
ALTIN 2427,897
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: Galatasaray’dan gece yarısı transfer bombası! İşte mutabakat kuralları…

GALATASARAY BİR TRANSFERİ DAHA BİTİRDİ! Galatasaray transferde yine gaza bastı. Sarı Kırmızılılar gece yarısı yıldız futbolcuyu takımına kattı …

05.08.2021 09:52
104
A+
A-

GALATASARAY BİR TRANSFERİ DAHA BİTİRDİ!

Galatasaray transferde yine gaza bastı. Sarı Kırmızılılar gece yarısı yıldız futbolcuyu takımına kattı. Muahedenin koşulları ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

8. TRANSFER YOLDA

Galatasaray’da 8. transfer de yolda… Şu ana kadar takımını Berkan Kutlu, Patrick van Aanholt, Sacha Boey, Cicaldau, Aytaç Kara, Alpaslan Öztürk ve Barış Alper Yılmaz ile güçlendiren Sarı Kırmızılılar bir transferi daha bitirdi.

‘HER DAKİKA AÇIKLAYABİLİRİZ’

Galatasaray Teknik Yöneticisi Fatih Terim, dün yaptığı basın toplantısında transfere dair değerli bildiriler vermiş ve her an her dakika bir transferin açıklanabileceğini söz etmişti.

GECE YARISI OPERASYONU

Lider Burak Elmas ve grubu dün gece yarısı bir transfere daha son noktayı koydu. Yıldız futbolcunun kulübüyle muahede sağlandı. Oyuncuyla da görüşmelerin son noktaya geldiği söz edildi. İşte ayrıntılar…

TANGANGA 1 YILLIĞINA KİRALANDI

Fatih Terim’in isteği üzerine stoper transferine ağırlaşan Galatasaray ‘da son dakika gelişmesi… Habertürk’te yer alan habere nazaran; Marcao’nun yanına süratli bir stoper arayan Galatasaray, Tottenham’dan Japhet Tanganga’yı 1 yıllığına kiraladı.

YILLIK FİYATI 1.2 MİLYON EURO

Galatasaray’ın 22 yaşındaki futbolcuya 1.2 milyon Euro maaş vereceği sav edildi. Tanganga’yı satın alma opsiyonuyla kiralamak için Lider Burak Elmas şahsen Tottenham yetkilileriyle görüşme halinde olduğu gelen haberler ortasında.

SAĞ BEKTE DE OYNAYABİLİYOR

Savunmanın ortasında ve sağ bekte oynayabilen Japhet Tanganga, Tottenham formasıyla geçtiğimiz dönem tüm kulvarlarda 13 maça çıktı. Gol ve asist katkısı veremeyen İngiliz oyuncu, ayrıyeten ülkesinin U21 Ulusal Grubu’nda da yer alıyor. Tottenham altyapısından yetişen genç oyuncu 2019-2020 döneminde A Grup’ya yükselmişti.

TERİM ‘STOPER İSTİYORUZ’ DEMİŞTİ

Fatih Terim, geçtiğimiz günlerde yabancı stoper transferi düşündüklerini belirtmiş ve şu tabirleri kullanmıştı: ”Luyindama için fevkalâde oynarken, çaprazının kopması, onu 6-7 ay geriye attı. Her gün daha yeterli olacağını düşünüyorum. Stoper almayı düşünüyorum. Şu an için yabancı bir stoper düşünüyoruz.”

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.