DOLAR 32,3696
EURO 34,9701
ALTIN 2325,635
BIST 9139,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi: TFF 1. Lig takımı Manisa FK, Guevin Tormin’i takımına kattı

TFF 1. Lig gruplarından Manisa FK, kanat oyuncusu Guevin Tormin ile 2+1 yıllık kontrat imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamaya nazaran, 24 …

30.07.2021 22:39
111
A+
A-

TFF 1. Lig gruplarından Manisa FK, kanat oyuncusu Guevin Tormin ile 2+1 yıllık kontrat imzaladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya nazaran, 24 yaşındaki Fransız futbolcu için kadronun yeni dönem hazırlıklarını yaptığı Afyonkarahisar’daki otelde imza merasimi düzenlendi.

Kendisi siyah-beyazlı kulübe bağlayan mukaveleyi imzalayan Tormin, transferinden duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, “Manisa’nın çok büyük amaçları olduğunu biliyorum. Ben de bu gayeleri gerçekleştirmek için buradayım. Manisa çok hoş bir kent. Bu hoş kentin maksatları için çok çalışacağız.” tabirlerini kullandı.

Merasimde konuşan kulüp üst yöneticisi Yılmaz Bal ve Sportif Yönetici Serkan İşyapan, yeni transfer Guevin Tormin’in gruba güç katacağını belirterek, oyuncuya muvaffakiyet dileklerini iletti.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.