DOLAR 32,551
EURO 34,8323
ALTIN 2428,187
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika haberi – Yıldız futbolcunun sevgilisi dehşetli iletileri açıkladı! ‘Öldürmek için plan yapıyorum’

SKORER DIŞ HABERLER Turnuva başlangıcında favorilerden gösterilen ve finale kadar harikulade bir performans gösteren İngiltere, İtalya’ya …

03.08.2021 10:52
110
A+
A-

SKORER DIŞ HABERLER

Turnuva başlangıcında favorilerden gösterilen ve finale kadar harikulade bir performans gösteren İngiltere, İtalya’ya penaltılarla kaybetmişti. Kaybedilen final sonrasında İngiliz büyük yıkım yaşamıştı.

3 YILDIZA IRKÇI HÜCUM OLMUŞTU

Finaldeki penaltı atışlarını kaçıran Rashford, Latife ve Sancho, İngiliz taraftarlar tarafından mağlubiyetin sorumlusu olarak görülmüş ve ırkçı tabirler içeren tehdit bildirilerine maruz bırakılmıştı.

GREALİSH’İN SEVGİLİSİNDEN ÇOK AÇIKLAMALAR

Bu olayın yankıları devam ederken İngiliz futbolcu Jack Grealish’in sevgilisi Sasha Attwood, Youtube kanalında şoke eden açıklamalarda bulundu.

ALAKALARINI ZIMNÎ TUTUYORLARDI LAKİN…

Grealish ile ilgilerini saklı tutan ve tıpkı vakitte model olan Attwood, sevgilisine tezahürat yaparken görülmüş ve bağlantıları ortaya çıkmıştı.

DEHŞETLİ TEHDİT İLETİLERİNİ AÇIKLADI

Youtube kanalında açıklamalarda bulunan Attwood, turnuva boyunca taraftarlardan aldığı müthiş iletileri açıkladı.

‘UMARIM KANSER OLUR VE ÖLÜRSÜN’

Bildirilerden kimilerini açıklayan 25 yaşındaki Sasha, ‘Bana ‘Umarım kanser olur ve ölürsün, umarım bütün ailen ölür’ yazdılar’ sözünü kullandı.

‘UMARIM OTOMOBİL KAZASINDA ÖLÜRSÜN’

Dehşetli bildirileri bir bir açıklayan Attwood, ‘Bir dahaki sefere umarım otomobil kazasında ölürsün’ yazdılar’ dedi.

‘GÜNDE EN AZ 200 TEHDİT İLETİSİ ALIYORDUM’

Yalnızca sevgilisini desteklediği için tehdit edildiğini söyleyen 25 yaşındaki model, ‘Hiç abartmadan söylüyorum, günde en az 200 tehdit bildirisi alıyordum.’ sözlerini kullandı.

TIKTOK VE INSTAGRAM ÜZERİNDEN TAARRUZ

Hala bildiriler aldığını açıklayan Sasha, genelde Tiktok ve Instagram üzerinden tehdit edildiğini belirtirken birtakım bildirileri da ifşa etti.

‘SASHA’YI ÖLDÜRMEK İÇİN YARDIM EDİN’

Paylaşılan kimi iletilerde bir kişinin ‘Sasha’yı öldürmek için yaptığım planda bana yardım edin’ yazdığı görülüyor.

BİLDİRİLER NEFRET DOLU

Bir kişinin ‘Hiçbir bayandan bu türlü nefret etmemiştim’ yazdığı görülürken başka bir kişi de iletisinde ‘Kendisini her gün aldatmasına göz yumuyor, Birmingham’ın en büyük kapı paspası’ tabirlerini kullanmıştı.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Tehdit iletileriyle ilgili İngiliz polisinin soruşturmasının devam ettiği belirtilirken hoş model ise ruhsal olarak çok sıkıntı günler geçirdiğini belirtti.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.