DOLAR 32,4885
EURO 34,9186
ALTIN 2440,518
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika transfer haberi: Mariano sürprizi! Muhteşem Lig’e dönüyor, yeni ekibi…

MUHTEŞEM LİG’E DÖNÜYOR! YENİ GRUBU… Muhteşem Lig’de transfer bombaları arka arda patlıyor… Galatasaray’da 3 dönem forma giyen ve 2 lig …

06.08.2021 13:07
96
A+
A-

MUHTEŞEM LİG’E DÖNÜYOR! YENİ GRUBU…

Muhteşem Lig’de transfer bombaları arka arda patlıyor… Galatasaray’da 3 dönem forma giyen ve 2 lig şampiyonluğu yaşayan Mariano, Muhteşem Lig’e dönğyor. Brezilyalı yıldız sürpriz bir tercih yapmak üzere. İşte Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor ve gündeme bomba üzere düşen öteki transfer haberleri…

LUUK DE JONG ATAĞI

Forvet transferi için çalışmalarını çok ağır bir formda sürdüren Beşiktaş’tan flaş bir atak geldi. Siyah-Beyazlılar, Sevilla formasını giyen Luuk de Jong’a teklifini iletti. Euro 2020’de sakatlık geçiren Hollandalı yıldızın sıhhat raporlarını inceleyen sıhhat konseyinin olumlu raporu sonrası harekete geçen idare De Jong ile temas kurdu. Sevilla ile de görüşmelerini sürdüren Beşiktaş, deneyimli yıldızı satın alma opsiyonu ile kiralamak istiyor. Hem İspanyol kulübü hem de De Jong’un teklife sıcak baktığı belirlendi. Yeni dönemde Sevilla takımında olması beklenmeyen Luuk de Jong’un rotası büyük intimalle Beşiktaş olacak. (TAKVİM)

FENERBAHÇE’DE FORVETE SON ADAY NZOLA

Fenerbahçe ’de farklı bölgelere en az 3 destek yapılacak. Lakin taraftarın en çok merak ettiği transfer , yeni gelecek golcünün kim olacağı. Ali Koç, ismi en çok ön plana çıkan isim olan Vedat Muriç için net bir formda ‘gündemimizde yok’ dedi. Sarı-Lacivertliler, Flamengo’nun 20 yaşındaki golcüsü Rodrigo Muniz için ise bir müddettir görüşmeleri yürütüyor. Middlesbrough’nun da bu oyuncuyu istemesi nedeniyle Flamengo ile bir türlü mutabakat sağlanamadı. Napoli’li Andrea Petagna bir başka adaydı . Forvet transferi konusunda İtalya’d an yeni bir argüman geldi. Fenerbahçe’nin, Spezia’da geçen sezonki harikulade performansıyla dikkatleri üzerine çeken M’Bala Nzola için Sarı-Lacivertliler’in bir müddettir teşebbüste bulunduğu kaydedildi. Kanarya’nın 24 yaşındaki forvet için 4.5 milyon Euro’luk bir teklif yaptığı ve İtalyan grubundan karşılık beklediği kaydedildi. Haberde, Spezia’nın bu bedeli kabul etmesinin güç olduğu, Fenerbahçe’nin golcü oyuncu için sayısı daha da yükseltmesi gerektiği yorumu yapıldı. Bir orta Trabzonspor ’un da gündemine gelen Angolalı yıldız, geçen dönem bedelsiz imza attığı Spezia’da 25 lig maçına çıkıp 11 gol ve 3 asistlik katkı sağladı. (FANATİK)

TISSERAND’A SÜRPRİZ TALİP

Transferde son olarak sol bek Çağtay Kurukalıp’ı takımına katan Fenerbahçe ‘de bir yandan ayrılıklar da yaşanırken, Fransa’da sürpriz bir tez gündeme geldi. Mame Thiam, Sadık Çiftpınar, Kemal Ademi ve Oğuz Kaan Güçtekin’in arkasında Caner Erkin ve Sinan Gümüş’ün takım dışı kalması ve yeni transfer Steven Caulker’ın Vitor Pereira tarafından beğenilmemesinin akabinde savunmaya destek yapmak isteyen sarı-lacivertlilerin mevcut stoperlerine de ilgi devam ediyor. Fransız Foot Mercato’nun haberine nazaran; Ligue 1 takımlarından Metz, Fenerbahçe’nin Kongolu stoper Marcel Tisserand ile ilgilenmeye başladı. Sarı-lacivertlilerle 2023 Haziran ayına kadar söylemesi bulunan Tisserand için Fenerbahçe’yle temasa geçen Metz yetkilileri, transferin şartlarını sordu. Geçen dönem Fenerbahçe’yle 25 maça çıkan 28 yaşındaki Tisserand, 1 gol atıp 2 de asist yapmıştı. (AKŞAM)

ADANA DEMİRSPOR’DAN MARIANO BOMBASI

Transferin flaş grubu Mavi Şimşekler, bir yıldızı daha takımına katmaya hazırlanıyor. Daha evvel ülkemizde Galatasaray’da forma giyen, şu anda ise Atletico Mineiro’da misyon yapan Brezilyalı için Adana Demir harekete geçti. Dönem öncesinde transfer bombalarını üst üste patlatan adana Demirspor; Mario Balotelli, Jonas Svensson, Benjamin Stambouli, Younes Belhanda ve Lucas Castro üzere isimleri takımına kattı. Mavi Şimşekler, sağ bek arayışlarını sürdürüyordu. Bu manada Brezilya basınından flaş bir argüman ortaya atıldı. Buna nazaran 2017-2020 ortasında Galatasaray ‘da forma giyen, artık ise ülkesi Brezilya’da atletico Mineiro’da vazife yapan Mariano, gruptan ayrılmak istiyor. (FANATİK)

FENER’DEDN KOLASINAC HAREKATI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine nazaran Fenerbahçe, Sead Kolasinac’ı takımına katmak için resmi temaslara ve menajeriyle görüşmelere başladı. Habere nazaran Fenerbahçe, Mesut Özil’e Kolasinac’ın son durumunu sordu. Mesut olumlu referans verdi ve Sead ile telefon görüşmesi yaptı.

RİZESPOR’DAN ZANKA SÜRPRİZİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine nazaran Çaykur Rizespor, Mathias Zanka’nın durumunu sordu lakin Zanka Rize’ye gitmeyi kabul etmedi. Zanka’nın menajeri oyuncusuna kulüp aramaya başladı.

GÜNDEM YİNE GEDSON FERNANDES

Galatasaray Gedson’ı tekrar kiralamak için uğraşıyor. AS’da yer alan habere nazaran Galatasaraylı yöneticiler husus ile ilgili oyuncunun menajeri Jorge Mendes ile görüştü. (AS – ABOLA)

METEHAN BALTACI, İSKENDERUN FK’YA KİRALANDI

3. Lig takımı İskenderun FK’dan stoper transferi geldi. İskenderun FK, Galatasaray U-19 grubunda oynayan Metehan Baltacı’yı dönem sonuna kadar kiraladı. 18 yaşındaki futbolcu stoper ve ön libero durumlarında misyon alıyor. (AJANSSPOR)

UMUT MERAŞ SÜRPRİZİ

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine nazaran Fenerbahçe, Umut Meraş’ın menajeriyle görüştü ve oyuncunun kurallarını sordu. Fenerbahçe Umut Meraş’ı Caner Erkin’in ayrılığından sonra yerli sol bek rotasyonu için düşünüyor.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.