DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika transfer haberleri – Juventus’ta Ronaldo depremi! Ayrılık kararı, yeni adresi ise…

Transferde son dakika! İspanyol devi Real Madrid ile yaşamadığı şampiyonluk kalmayan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yeni bir meydan …

03.08.2021 08:54
142
A+
A-

Transferde son dakika! İspanyol devi Real Madrid ile yaşamadığı şampiyonluk kalmayan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yeni bir meydan okuma kararı ile İtalyan’ın efsane kulübü Juventus’a transfer olmuştu. 36 yaşındaki dünya yıldızı için Çizme takımı 110 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.

Geldiği birinci sene İtalyan takımı Juventus’ta şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid ile gösterdiği performansı grup olarak gösteremedi. İtalyan devi Juventus’un Ajax’a elenmesi o yılın en büyük sürprizlerinden biri oldu.

TAŞLAR YERİNDEN OYNADI

Geçtiğimiz dönem da İtalyan Ligi Serie A’da işler istenildiği üzere gitmedi. 9 yıl üst üste şampiyon olan Juventus, bu dönem kupayı ezeli rakibi İnter’e kaptırtı. Şampiyonlar Lig’nde memnun sona ulaşılamayan İtalyan devinde taşlar yerinden oynadı.

PIRLO ÇABUCAK GÖNDERİLDİ

İtalya Seria’da gelen başarısızlıklar yüzünden birinci olarak kadronun başında teknik yöneticilik vazifesi yapan Pirlo ile yollar ayrıldı. Çizme grubu tekrardan eski teknik yöneticileri Massimiliano Allegri ile yeni dönem için mutabakat sağladı.

TESİSLERE GELİP, ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Bu gelişmeler devam ederken EURO 2020’de Portekiz ile forma giyen Cristiano Ronaldo, turnuva sonrasında kadroyla çalışmalara başladı. Fakat 36 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı Ronaldo’nun ekipten ayrılma kararı aldığı öğrenildi.

36 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı Ronaldo, siyah-beyazlıların yeni dönem hazırlıklarına katılsa da niyeti son 6 aydır olduğu üzere tıpkı: Torino grubu ile bağlarını süratli bir halde koparmak.

YİNE REAL MADRİD

AS gazetesinin haberine nazaran, Juventus’ta idmanlara çıkan Ronaldo’nun Juventus’tan ayrılmak ve bir an evvel tekrar Real Madrid forması giymek istediği sav edildi. Ronaldo’nun son 6 aydır eski kadrosu İspanyol devi Real Madrid’e gitme planı var.

AMAÇ MBAPPE

Real Madrid Lideri Perez’i ise planlarında PSG forması giyen Fransız dünya yıldızı Mbappe var. Lider Perez’in de Mbappe’yi çok istediği ve onun için bir bütçe yaratmak için çabaladığı biliniyor.

JUVENTUS GELECEK TEKLİFLERE AÇIK

PSG ve Manchester United’ın önemli biçimde ilgilendiği Ronaldo için Juventus yöneticisi Pavel Nedved, grupta kalacağını belirtmişti. Buna karşın Cristiano Ronaldo’nun maaş yükünden kurtulmak isteyen Juventus idaresinin gelecek tekliflere açık olduğu Avrupa basınından konuşulanlar ortasında.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.