DOLAR 32,5964
EURO 34,726
ALTIN 2498,239
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika transfer haberleri – Leipzig’ten Fenerbahçe ve Trabzonspor’a Sörloth karşılığı

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2 dönem evvel Trabzonspor’da mükemmeller yaratan ve Alman devi Leipzig’e rekor bir fiyatla transfer …

05.08.2021 08:36
105
A+
A-

Transferde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. 2 dönem evvel Trabzonspor’da mükemmeller yaratan ve Alman devi Leipzig’e rekor bir fiyatla transfer olan Norveçli golcü Sörloht’un ismi transfer ile sık sık anılıyor.

REKORLA GİTTİ

Bundesliga temsilcisi Leipzig’e transfer olduktan sonra istenilen performansı sergileyemeyen Norveçli golcünün ayrılma ihtimali yüksek. Yeni dönem çalışmalarına katılan Sörloth hakkında Leipzig son kararı verdi.

FENERBAHÇE DE TALİP

Muhteşem Lig’e gelirse öncelik eski kadrosu Trabzonspor’da olan Norveçli golcü Sörloth’a ezeli rakip Fenerbahçe’de talip olduğu sav edilmişti. Norveçli Leipzig’e 20 milyon euroya transfer olmuştu.

İsmi Fenerbahçe ile anılan ve taraftarların toplumsal medyadan bildirilerine karşılık veren Sörloth’un eşi Lena Selnes söyle bir yorum yazdı.

Fenerbahçeli bir taraftar Sörloth’un eşine “Come to Fenerbahçe” iletisi attı. Lena Selnes ise taraftara “Hayır” halinde yanıt verdi. Trabzonspor taraftarının epeyce güzeline giden bu karşılığa bordo-mavililerden beğeni yağdı.

Bu gelişmelerin üzerine Alman temsilcisi Leipzig’ten Trabzonspor ve Fenerbahçe’yi yıkan bir haber geldi. 61saat’in haberine nazaran Alman takımı “Oyuncuyu kiralamıyoruz, önceliğimiz satış ve satın alma bedeli 20 milyon Euro’dur” karşılığını verdi.

ROMA DEVREDE

Almanya’da Muhteşem Lig’deki performansını gösteremeyen Norveçli golcünün ismi İtalyan devi Roma ile anılıyor. Yeni döneme Jose Mourinho ile başlayan Roma, 25 yaşındaki golcü için 15 milyon euroyu gözden çıkartmış durumda.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.