DOLAR 32,4977
EURO 34,8125
ALTIN 2487,959
BIST 9558,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Transfer haberleri – Ve Lionel Messi kente geldi! 24 saat için resmi imza…

MESSİ KENTE GELDİ Dünya transfer piyasasının en çok merak edilen isimlerinden biri olan Lionel Messi’de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam …

05.08.2021 09:22
90
A+
A-

MESSİ KENTE GELDİ

Dünya transfer piyasasının en çok merak edilen isimlerinden biri olan Lionel Messi’de son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Arjantinli yıldız imza için kente geldi.

KEYİFLİ SONA ULAŞTI

İspanyol devinde maaş hududuna takıldığı için Lionel Messi’yle bir türlü kontrat yenileyemeyen Barcelona, keyifli sona çok yaklaştı. Sport’un haberine nazaran; bir yatırım fonuyla paydaşlık mutabakatı yapan La Liga idaresi, ticari faaliyetlerde %10 pay ve gelecekteki çıkarlardan kar hissesi karşılığında 2,7 milyar euro’yu kasasına koyacak.

DEV MUTABAKAT

Bu paranın 2,43 milyar euro’ya tekabül eden %90’lık kısmı direkt kulüplere aktarılacak. Bayan futboluna ve amatör futbola da bu havuzdan 100 milyon euro’luk bir bütçe ayrılacak. Bu mutabakattan Barcelona’nın yaklaşık 270 milyon euro gelir elde etmesi bekleniyor. Yeni transferlerle kontrat imzalamakta ve Messi’nin kontratını yenilmekte zorlanan Katalan grubu böylelikle nefes alma imkanı bulacak.

24 SAAT İÇİNDE İMZA

Daha evvel Messi ile 2026 yılında sona erecek yeni bir kontrat için el sıkışan Barcelona, önümüzdeki 24 saat içinde mutabakata resmiyet kazandırmak istiyor.

TRANSFERLER ÜST ÜSTE

Bu yaz Sergio Agüero, Eric Garcia, Memphis Depay ve Emerson Royal’i takımına katan Barcelona, döneme Messi’den mahrum girme tehlikesinden kurtulmuş olacak.

RONALDO VE MESSİ’Yİ YENİDEN İZLEYEBİLİRİZ

1 Temmuz’dan bu yana hür oyuncu pozisyonunda bulunan Arjantinli yıldız, Pazar günü Joan Gamper Kupası’nda Juventus ile oynanacak maçta büyük olasılıkla alanda olacak.

Her yıl düzenlenen ve Barcelona için resmi dönem açılışı niteliği taşıyan Joan Gamper Kupası’nda ekip takımı seyircilere tanıtılıyor. Hazırlık kampında yer almayan ve şimdi grupla idmana çıkmayan Messi’yi dönem açılışında tekrar Barcelona formasıyla göreceğiz. 34 yaşındaki yıldız, klâsik açılış konuşması için de sahnedeki yerini alacak.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.