DOLAR 32,2614
EURO 34,6607
ALTIN 2394,643
BIST 10336,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yayın ihalesi sonrası Yousef Al-Obaidly’den kanal ziyareti

Yayın ihalesini kazanan Digiturk’te CEO Yousef Al-Obaidly, kanaldaki çalışanları ziyaret etti

Yayın ihalesi sonrası Yousef Al-Obaidly’den kanal ziyareti
04.03.2024 14:35
43
A+
A-

Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly, yayın ihalesinde imzaların atılmasıyla birlikte ayağının tozuyla beIN SPORTS’un Ayazağa stüdyolarına giderek çalışanlarını ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretle sırasında konuşan Yousef Al-Obaidly, “Mükemmel hizmet anlayışımız ve renkli içeriklerimizle Türkiye’nin spor ekranı olmayı sürdüreceğiz. Geçmişte olduğu gibi bugün de en önemli önceliğimiz ve hedefimiz kendimizi sürekli yenilemek ve sektöre yön veren yayınlara imza atmaktır. Çıktığımız bu heyecan verici yolculukta, her zamanki ekip ruhumuz ve dayanışmamızla daha büyük başarılara imza atmak için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sizlere olan güvenimin sonsuz olduğunu bilmenizi isterim. Elde ettiğimiz tüm başarılarda hiç kuşkusuz sizlerin büyük katkısı var. Bu vesileyle her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

beIN SPORTS ekibiyle bir araya gelen Yousef Al-Obaidly daha sonrasında hatıra fotoğrafı çektirerek, çalışanları tek tek tebrik etti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.