DOLAR 32,369
EURO 34,9608
ALTIN 2325,359
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bülent Turan, Makine Teknoloji Atölyesi açılışını yaptı

AK PARTİ GRUP BAŞKANVEKİLİ BÜLENT TURAN, İÇDAŞ BİGA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSININ (GMKA) KATKILARIYLA YAPILAN MAKİNE TEKNOLOJİ ATÖLYESİ AÇILIŞINI YAPTI.

25.01.2020 11:15
270
A+
A-

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Güney Marmara Kalkınma Ajansının (GMKA) katkılarıyla yapılan Makine Teknoloji Atölyesi açılışını yaptı.

Yapılan açılışta bir konuşma yapan ve atölyenin öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Turan, “Her zaman meslek liselerine verdiğimiz desteğin göstergesi olarak, bu güzel atölyelerin açılışını yapmak için bir aradayız. Biga bizim için herhangi bir ilçe değil. Biga, binlerce yıldan beri bu topraklarda var olmuş, özel bir ilçedir. Biga, Cumhuriyetimizin kuruluşunda özel kahramanlar çıkarmış, Mehmet Çavuş’un memleketi, Osmanlı sancaktarları için özel bir ilçe. Biga’mız, sanayide ve tarımda adından söz ettiren, haklı olarak öne çıkan bir ilçemiz. Biga’mızda büyük bir turizm potansiyeli olmasına rağmen, tarım ve sanayi kadar, turizm ayağının öne çıkamadığı bir ilçemiz. Bu 4 yıl içerisinde, turizm alanında neler yapılırın ve hangi alanlarda adım atılırsa öne çıkarızın çalışmasını yapacağız. Bugün çok kıymetli bir okulumuzun töreninde bir aradayız. 2014 yılında nasip oldu, bu okulun temelini birlikte attık. 2015’te nasip oldu açılışını birlikte yaptık. Bugün’de Güney Marmara Kalkınma Ajansı’mızın desteğiyle, öğrencilerimize katma değer üretecek, bir projenin açılışını yapıyoruz. Biga bizim için çok farklı bir ilçe. Öncelikle bunu ifade etmek isterim. Çanakkale’mizin parlayan yıldızı, turizmde, hayvancılıkta, tarımda büyüyen bölgesi. Biga büyürse Çanakkale de büyür. Biga büyürse Türkiye büyür” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.