DOLAR 32,4875
EURO 34,9387
ALTIN 2429,916
BIST 9806,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı

Ünlü model Chrissy Teigen, hayatının en acılı yıl dönümünü yaşıyor. Geçen sene ekim ayında üçüncü çocuğuna kavuşmak için gün sayarken doğumdan …

30.09.2021 15:13
345
A+
A-

Ünlü model Chrissy Teigen, hayatının en acılı yıl dönümünü yaşıyor. Geçen sene ekim ayında üçüncü çocuğuna kavuşmak için gün sayarken doğumdan önce bebeğini kaybeden Teigen, oğlunu duygusal bir paylaşımla andı. Müzisyen eşi John Legend ile hastane yatağında çekilen bu fotoğrafı yayınlayan ünlü model, gönderisine “Ve neredeyse sahip olacağımız oğlumuza… Bir yıl önce sen bana hayal edebileceğim en büyük acıyı verdin” diye yazdı.

ANNE VE BABAN SENİ SONSUZA KADAR SEVECEK

Chrissy Teigen daha sonra da sözlerine ölen bebeğinin, kendisine bu kadar büyük bir acıdan sonra bile hayatta kalabileceğini gösterdiğini ekledi. Teigen, mesajını “Bunu istemesem bile…” diye sürdürdü.

Bebeğine bakamadığını belirten Chrissy Teigen, “Ama sen geldin ve gittin. Bana kendimi sevmeyi ve kendime bakmayı, çünkü bedenlerimizin değerli ve hayatın bir mucize olduğunu gösterdin” dedi. Teigen, mesajını “Anne ve baba seni sonsuza kadar sevecek” sözleriyle sonlandırdı.

ELEŞTİRİLMİŞTİ

Öte yandan Teigen’ın bebeğini kaybettikten sonra hastane odasından yaptığı paylaşımlar, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Instagram hesabından yaşadığı üzücü deneyimini anlatan bir makale yayınlayan Chrissy Teigen, aynı zamanda neden o fotoğrafları paylaştığını da açıklamıştı.

Prens William pitonu, eşi de tarantulayı eline aldı

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.