DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2326,623
BIST 9145,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yangın söndürme çalışmalarına katılan CZN Burak’a tepki

Türkiye’nin pek çok yerinde çıkan ve hala söndürülmeye çalışılan orman yangınları için yalnızca yetkililer değil, halktan beşerler da ellerinden …

05.08.2021 12:56
130
A+
A-

Türkiye’nin pek çok yerinde çıkan ve hala söndürülmeye çalışılan orman yangınları için yalnızca yetkililer değil, halktan beşerler da ellerinden gelen dayanağı sağlamaya çalışıyor. Ünlü isimler de gerek farkındalık oluşturarak gerekse de yetkililere yardım ederek ve kaynak sağlayarak dayanak oluyor. Bu isimlerden biri de toplumsal medyada tanınan şef CZN Burak.

Ünlü şef, paylaştığı görüntüler sebebiyle toplumsal medyada tenkit yağmuruna tutuldu. Manavgat’ta bir yangının söndürülmesi için gönderdiği kaynakların yanında kendisi de şahsen orada olan CZN Burak, aldığı tenkitlerin akabinde Instagram üzerinden açıklamalar yaptı.

TAKDİR EDEN DE VAR REAKSİYON GÖSTEREN DE

Paylaştığı görüntüde itfaiye takımlarının yanında CZN Burak görülebiliyor. Yangın söndürme tüpünü elinde tutan ünlü şef, toplumsal medyada bir kesitin takdirini toplarken, bir bölümün de reaksiyonunu çekti.

Takdir edenler, ünlü şefin hareketinin örnek alınması gerektiğini söylerken, ona reaksiyon gösterenler, bu görüntünün gösteriş emelli olduğunu savundu.

KENDİNİ SAVUNDU

Reaksiyon verenler, “Reklam peşinde”, “Gülerek yangın mı söndürülür?”, “Şovmen CZN” üzere yorumlar yaptı.

Instagram’da paylaşığı kıssada açıklama yapan ünlü şef, makus gayeli birtakım şahısların, yaptığı şeyi yanlış gördüğünü ve medyada yanlış yansıttığını belirtti. CZN Burak, ne denirse densin elinden geleni yapmaya devam edeceğini söyleyerek, paylaşılan görüntü hakkında, küçük bir yangına ellerinden geldiğince müdahale ettiklerini ve daha sonrasında itfaiyenin olaya dahil olduğunu açıkladı.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.