DOLAR 32,3366
EURO 35,1165
ALTIN 2237,259
BIST 8727,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İkizler Burcu (21 Mayıs - 21 Haziran)

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Aygül Aydın'la burç yorumları...

Maddi beklentileriniz karşılık bulabilir. Artık deneyimlerinizi geliştirmeli ve daha fazla uygulamalısınız. Yeni tanışacağınız kişilerle aranızda duygusal etkileşimler yaşanabilir.

 

İkizler Burcu Özellikleri

İkizler burcu kadar karmaşık ve ilginç bir burca rastlayamazsınız. İkizler burcu insanları genelde iki karakterlidir. Bu yüzden ruh halleri ve davranışları devamlı değişebilmektedir. Birbirinden farklı da olsa bir çok konuya yatkındırlar. Bu yüzden bir çok konuya ilgi duyabilmektedirler. İkizler burcu insanının karmaşık bir karakteri olsada iş ve diğer konularda yetenekli ve başarılıdırlar. İlgilendikleri işin üstesinden rahat bir şekilde gelebilirler. Pratik çözümleri severler ve bu konuda gelişmiş bir hayal güçleri vardır. Değişiklik yapmayı severler. Aynı mekanlar ve ortamlar genellikle ikizler burcu insanını sıkacaktır. Bu yüzden ilgilerinin dağılması kaçınılmazdır. İkizler burcu insanı bulunduğu ortamda dikkat çekmeyi kolayca başarabilir ve bu yüzdende oldukça sevilmektedirler.
Yönetici Gezegeni:
Merkür
Element:
Hava
Nitelik:
Değişken
Uğurlu Sayıları:
5, 9
Gün:
Çarşamba
Uğurlu Taşı:
Akik
Renk:
Sarı, portakal rengi
Tarot kartı:
Aşıklar
Hayvan:
Parlak renkli kuşlar, kelebek
Bitki:
Fındık, ceviz, lavanta, inci çiçeği
Kıymetli Taş:
Turmalin
Kıymetli Maden:
Cıva