DOLAR 32,3397
EURO 35,0843
ALTIN 2238,953
BIST 8769,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Koç Burcu (21 Mart - 20 Nisan)

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Aygül Aydın'la burç yorumları...

Havada kalan konuları bir zemine oturtup konuşmalısınız. Aile arasında sorun olması normaldir ama bunun uzatılması da gereksizdir. Önemli olanın bir arada olmak, mutlu ve başarılı bir hayat kurmak olduğunu unutmamalı; onlara da hatırlatmalısınız.

Koç Burcu Özellikleri

Koç Burcu Lider Özelliklerine sahip bir burçtur. Koç Burcu grubunda doğmuş insanlar genellikle zeki, macera seven, tutkulu ve idealist insanlardır. Koç Burcundan olan insanlar cevresindeki insanlar ile iyi anlaşabilirse iyi bir arkadaş sevgili yada dost olabilirler. Koç Burcu insanları iş hayatında yönetim yeteneğine ve disipline sahiptir. Karşılaşacakları olumsuzluklar onları etkilemez. Endüstriyel konularda genellikle başarılıdırlar. Bazı durumlarda bir işe başlarken göstermiş oldukları dikkat ve ilgiyi iş bitiminde gösteremedikleride olabilmektedir. Bu yüzden bazı durumlarda öfkeli ve anlaşılmaz olabilirler.
Yönetici Gezegeni:
Mars
Element:
Ateş
Nitelik:
Öncü
Uğurlu Sayıları:
1, 9
Gün:
Salı
Uğurlu Taşı:
Yakut
Renk:
Kırmızı
Tarot kartı:
İmparator
Hayvan:
Koyun
Bitki:
Itır, hanımeli, pars zambağı
Kıymetli Taş:
Elmas
Kıymetli Maden:
Demir