DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Şirinevler’deki oyun salonuna silahlı saldırı: Sokak sakinleri korku içinde

Şirinevler’de bir oyun salonuna düzenlenen silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden genç, sokak sakinlerinin endişelerini artırdı. Vatandaşlar, sürekli olarak bu tarz olayların yaşandığını ve sokağa girmekte korktuklarını dile getirdi. Saldırganlar ise polis tarafından yakalandı.

28.05.2024 21:38
31
A+
A-

Oyun salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sokakta oturan vatandaşlar konuştu: “Burada her gün bu olaylar yaşanıyor”

İSTANBUL – Şirinevler’de 1 kişinin hayatını kaybettiği oyun salonuna yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı olayına ilişkin sokak sakinleri konuştu. Vatandaşlar, sokak üzerinde bu taraz olayların sürekli yaşandığını söyleyerek sokağa girmekte korktuklarını dile getirdi.

Dün akşam saatlerinde Bahçelievler Şirinevler Mahallesi’nde bir oyun salonuna yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucunda kafede bir ay önce işe başlayan ve izinli olmasına rağmen arkadaşlarıyla birlikte kafeye oturmaya gelen 18 yaşındaki Eyüp Kara kurşunların hedefi olarak hayatını kaybetti. Saldırganlar olaydan kısa bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

“Biz artık yolumuzu değiştiriyoruz”

Çocuğunu okula götürmek için bu sokağı kullandığını belirten Meltem Yiğit, “Burada her gün bu olaylar yaşanıyor. Biz okula gitmek için bu yolu kullanıyoruz. Artık yolumuzu değiştireceğiz. Ne yapacağız bilmiyoruz. Dün yoktum ben olayı arkadaşlar söyledi. Şu an yine bu yolu kullanıyorum ama çocuğumu aldıktan sonra arka sokaktan evime döneceğim” dedi.

“Uzun namlulu silahla taradılar”

Saldırganları kaçarken gördüğünü belirten Hamza Şen, Saldırganları kaçarken gördüm. Uzun namlulu silahla taradılar ama ben tam olarak olayı göremedim. Çocuk daha yeni işe başlamış” diye konuştu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.