DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Aydınlı Sporcu Muaz Erdem Madran, Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda Temsil Edecek

Aydınlı özel sporcu Muaz Erdem Madran, Para Trap Türkiye Şampiyonası’nda birinci olarak Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı. Madran’ın büyük başarısı, tüm engellerin aşılabileceğini bir kez daha kanıtladı. Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Madran’ı tebrik ederek Dünya Şampiyonası’nda da başarılar diledi.

30.05.2024 11:31
33
A+
A-

Aydınlı özel sporcu Muaz Erdem Madran, Para Trap Türkiye Şampiyonası’nda başarılı bir performans sergileyerek birinci olurken, Türkiye’yi Dünya Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı.

Beş set üzerinden oynanan yarışmada 100 puan toplayarak zirveye çıkan özel sporcu Muaz Erdem Madran, büyük başarısıyla Türkiye’yi İspanya’nın Granada kentinde 30 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Dünya Para Trap Şampiyonası’nda temsil edecek. Kazandığı başarı ile sadece madalyanın değil tüm engellerin aşılabileceğini bir kez daha kanıtlayan Madran’ın elde ettiği başarı büyük gurur yaşattı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Muaz Erdem Madran’ı tebrik ederek, “Muaz, azmi ve yeteneğiyle sadece Aydın’ın değil, tüm Türkiye’nin gururu oldu. Dünya Şampiyonası’nda da aynı başarıyı göstereceğine inanıyoruz. Kendisine sonsuz başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verdi. – AYDIN


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.