DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Bu kibir abidesini size havale ettim’

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim çalışmaları kapsamında Kavacık’ta kadınlarla buluşarak kadınlara yönelik projelerini anlattı.

‘Bu kibir abidesini size havale ettim’
06.03.2024 07:21
118
A+
A-

ALEYNA SEVİM / İstanbul – Kurum, burada yaptığı konuşmada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, AK Parti’ye oy veren kadın seçmenlerle ilgili “Araştırmacılar daha çok ev kadınları oy veriyor diye yorumluyorlar. Kadınlar statüsünde demeyelim” sözleri üzerinden eleştirdi. Kurum şunları söyledi: “Mevcut İBB Başkanı ‘ev kadınlarını kadınlar statüsünde değerlendirmeyelim’ diyor. Ev kadınlarını diğer kadınlar kadar saygın görmüyor, küçümsüyor. Bu kibir abidesine artık söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bu abideyi size havale ediyorum. Ev kadınlarınızı kategorize eden bu had bilmez CHP’li adaya kadınlar sandıkta cevabı verecek. Seni yetiştiren de bir ev kadını. Öyle boyundan büyük laflar etme.”

‘Beş yılda bir damla su getirmediler’

“Bugün İBB Başkanı ‘İSKİ tam rezalet’ diyor” ifadelerini kullanan Kurum, “İSKİ’yi bu hale siz getirdiniz. Allah bak size nasıl söyletiyor. Kaynakları kendi geleceğiniz için harcadınız. İSKİ elektrik parasını ödeyemez hale geldi. İstanbul’a beş yılda bir damla yeni içme su kaynağı getirmediler. İstanbul susuz kalırsa sorumlusu bunlar” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.