DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e “Bedelli” tepkisi: Zihniyet bozukluğunun işareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Varsın, CHP’nin Genel Başkanı askerlik vazifesini bedelli olarak yerine getirenlerden oy istemesin. 85 milyonun tamamının başımızın üzerinde yeri vardır, biz milletimizin her bir ferdinin oyuna talibiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Özel’e “Bedelli” tepkisi: Zihniyet bozukluğunun işareti
06.03.2024 07:21
110
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün AK Parti’nin Sivas mitinginde konuştu. Erdoğan, mitingde özetle şunları söyledi:

– EN BÜYÜK SERMAYE İNSAN: Bir daha hiçbir insanımızın Sivaslı Nuri Demirağ’ın yaşadığı engellemelere, ihanetlere, maruz kalmasına izin vermeyeceğiz. Hiçbir alanda insanımızın bırakınız kendi devleti tarafından mağdur edilmesini, dünyanın herhangi bir yerinde mahzun kalmasına seyirci kalmayacağız. Türkiye Yüzyılı’na giden yolun önce kendi insanımıza inanmaktan, güvenmekten, onunla gönül ve el birliği yapmaktan geçtiğine inanıyoruz. Bu ülkenin en büyük sermayesi insanıdır.

– GELEN GİDENİ ARATIYOR: Ne yaptıysak CHP ve muhalefetin standardını yükseltmeyi bir türlü başaramadık. Bu partide zaman içinde sloganlar, söylemler değişti, hatta genel başkanlık koltuğunda oturan şahıslar bile değişti fakat hiçbir değişim, CHP’nin siyasi tükenmişliğine çare olmadı. Maalesef bu partide öyle yapısal bir arıza var ki her gelen, gideni aratıyor. Son genel başkan değişiminde bu acı gerçekle bir kez daha yüzleştik. Daha önce bağırıp çağırarak kendince oynadığı orta oyunlarını hiç takip etmediğimiz için çapı, kalibresi, bu konuda pek bir fikir sahibi değildik. Projektörler bu kişinin üzerine çevrilince ortaya çıkan utanç verici görüntü sadece CHP’li vatandaşlarımızı değil, inanın bizi de üzdü. 

– PATAVATSIZLIKTAN ÖTE: Bu acemi genel başkan ağzını her açtığında ya bir gaf yapıyor ya bir skandala imza atıyor. Şimdi de çıkmış, “bedelli askerlik yapanlar bize oy vermesin, istemiyoruz” demiş. Anlaşılan makamını borçlu olduğu ağababaları kulağını çekmiş olmalı ki daha sonra kendince bu patavatsızlığını düzeltmeye çalıştı. Her gencimizin sahip olduğu bir hakkı kullananları böyle sakil bir şekilde hedef almak patavatsızlıktan öte bir zihniyet bozukluğunun işaretidir. CHP’nin yeni genel başkanı tam bir hayal kırıklığı oldu. Bizi ve milletimizi pek çok kez güldürmüş olsa da, yine de bay Kemal’in kendine has bir tarzı, söylemi, siyaset yapma usulü vardı.

– TERÖRLE PROFESYONEL MÜCADELE: Türkiye bir süredir terörle mücadelesini bu alanda uzman, donanımlı profesyonel kadrolarla yürütüyor. Yükümlü askerlerimiz sadece destek görevleri yapıyor. Bu şekilde azalan asker ihtiyacımızdan kaynaklanan yığılmayı ise bedelli uygulamasıyla eritiyoruz. CHP Genel Başkanı herhalde bunları bilmeyecek kadar cahil olamaz. Eğer öyleyse ayrı bir felaketle, değilse başka bir oyunla karşı karşıyayız.

– KİBİRLENENLERDEN OLMAYACAĞIZ: Varsın, CHP’nin Genel Başkanı askerlik vazifesini bedelli olarak yerine getirenlerden oy istemesin. Varsın, CHP Genel Başkanı çeşitli ithamlarla toplumun başka kesimlerini dışlasın. Varsın, CHP Genel Başkanı tüm bunları yaparken aynı zamanda bölücü örgütün uzantılarıyla demlenmekten geri durmasın. Biz bölücülük ve bozgunculuk peşinde koşanlardan olmayacağız. Millete karşı kibirlenenlerden olmayacağız.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.