DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık?

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek’de görüntülendi. Bir kafede basın mensuplarıyla karşılaşan Bekiroğlu, “Hayırdır, artık çekilmiyor muyuz?” diyerek gazetecilere takıldı.

Aslı Bekiroğlu: Hayırdır, ünlü değil miyim artık?
04.03.2024 09:19
30
A+
A-

İlk oyunculuk deneyimini 2015 yılında yayımlanan Adı Mutluluk dizisi ile yaşayan, ‘Beni Böyle Sev’, ‘İkimizin Yerine’, ‘Gülümse Yeter’, ‘Yol Arkadaşım’, ‘Jet Sosyete’ gibi projelerde rol alan Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz ay 1 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti.

“BEN BİR DİZİDE OYNATIRDIM BU KIZI”

Son olarak geçtiğimiz sene ‘Biricik Sevgilim’ adlı filmde rol alan oyuncu, yeni bir karesini yayınlayarak; “Ben bir dizide oynatırdım bu kızı ama siz bilirsiniz tabi…” mesajını yazmıştı.

Kısa sürede binlerce beğeni alan ünlü isme, “Çok haklısın çok”, “Seni dizisinde oynatmayan çok şey kaybeder” ve “Çok yakındır” gibi yorumlar gelmişti.

“ESPRİSİNE YAZILMIŞ BİR ŞEYDİ”

Sonrasında Bebek’te görüntülenen Bekiroğlu, bu paylaşımıyla ilgili açıklama yaparak; “Esprisine yazılmış bir şeydi. Zaten senaryolar var ve okuyorum, iyi bir iş ile ekranlarda olacağım” demişti.

“ARTIK ÇEKİLMİYOR MUYUZ?”

28 yaşındaki güzel oyuncu, son olarak önceki gün yine Bebek’te objektiflere takıldı. Yanında bir arkadaşı ve köpeği olan Bekiroğlu, kahve almak için bir kafeye girdiği esnada basın mensuplarını görünce; “Hayırdır, artık çekilmiyor muyuz? Ünlü değil miyim artık?” diyerek gazetecilere takıldı.

Muhabirlerin, “Kahve almanızı bekliyorduk” cevabı ile kahkaha atan Aslı Bekiroğlu, daha sonra aldığı kahvesini yudumlarken objektiflere poz vererek yürüyüşüne devam etti.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.