DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Dünyaevine giren AK Partili vekil Bedirhanoğlu’nun nikah şahidi Abdullah Gül oldu

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Özge İnci ile dünyaevine girdi. Nikahı Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır kıyarken çiftin nikah şahidi ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş oldu. Öte yandan nikaha, CHP’li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi de katıldı.

02.06.2024 22:57
30
A+
A-

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Özge İnci ile evlendi. Çiftin nikah şahitliğini ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yaptı.

ÇİFTİN NİKAH ŞAHİDİ ABDULLAH GÜL OLDU

Özge İnci ile dünyaevine giren Bedirhanoğlu’nun nikahını, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır kıydı. Çiftin nikah şahidi ise eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş oldu.

CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI DA NİKAHA KATILDI

Diğer yandan nikaha, CHP’li Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden de katıldı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.