DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Didem Kınalı: Oje süren erkek sevgilim olamaz!

Oryantalliği bırakıp şarkıcılığa yönelen Didem Kınalı, önceki gece bir mekanda sahne aldı. Konser sonrası muhabirlerle bir araya gelen ünlü isim, son dönemde gündeme gelen erkeklerin oje kullanmasına ilişkin soru karşısında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Didem Kınalı: Oje süren erkek sevgilim olamaz!
05.03.2024 08:05
30
A+
A-

Bir döneme danslarıyla damga vuran, şimdilerde şarkıcı kimliğiyle ön planda olan Didem Kınalı (37), geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda “Dans ettiğin dönemde para takılırken rahatsız oldun mu?” sorusuna şu yanıtı vermişti:

Hayır, tabii ki para takılması beni rahatsız etmiyor ama edepleriyle olursa. Beni erkeklerden daha çok kadınlar taciz etti maalesef.

“BENİ APAR TOPAR SAHNEDEN İNDİRDİLER”

Kariyeri boyunca birçok ilginç olaya şahit olduğunu belirten Kınalı, “Bir gün iç Anadolu’da düğüne çıktım. Gelin sinir krizi geçirdi ve düğünü terk etti. Beni apar topar sahneden indirdiler ve gelin geri geldi” ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü isim, son olarak geçtiğimiz gece İstanbul’da bir mekanda sahne aldı. Kendisini izlemeye gelen konuklarına eğlenceli bir gece yaşatan Kınalı, konser öncesi gazetecilerle bir araya geldi.

“ERKEK ARKADAŞIMA OJE SÜRDÜRMEM”

Didem Kınalı, son dönemde gündeme gelen erkeklerin oje kullanmasına ilişkin sorulan soruya şu yanıtı verdi:

Şeffaf olan oje sürülebilir ancak renkli oje asla. Erkek arkadaşım olsa sürdürmem de; istemem de. Sürmek isteyen erkek de sevgilim olamaz!


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.