DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hazal Kaya: ‘Nihal’in laneti geldi hasta oldum!

Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, önceki gün bir YouTube kanalına konuk oldu. Kaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı karakter Nihal gibi bayılma hastalığı yaşadığını söyledi. Ali Atay’ın yorumu ise güldürdü.

Hazal Kaya: ‘Nihal’in laneti geldi hasta oldum!
04.03.2024 11:49
30
A+
A-

Hazal Kaya ile Ali Atay, 2019 yılında dünyaevine girmişti. Mutlu beraberlikleri devam eden ünlü çiftin Fikret Ali ve Süreyya Leyla adında iki çocuğu olmuştu.

Ünlü oyuncu Ali Atay, katıldığı programda özel hayatına dair açıklamalarda bulunmuştu.

“O SÜREÇLERİ ATLATTIK BİZ MESALA”

Sunucunun “Sen Leyla’nı buldun mu?” sorusuna Ali Atay şu yanıtı vermişti:

Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı gerçekten buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun öyle bir an geliyor ki benim burada durmamım bir anlamı yok diyebiliyorsun. Aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum…

“İLK GÜNDEN BULDUM”

Hazal Kaya da eşinin açıklamaları sonrası, “İlk günden buldum. Senaryo toplantısı diye girdiğim evde kına gecesi yapıp, konuyu kapattım. Yani ilk günden beri bulduğuma eminim” cevabını vermişti.

‘BAYILMA HASTALIĞI’NA YAKALANDI

İbrahim Selim ile Bu Gece programına katılan oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay, özel hayatlarına dair açıklamalar yaptı. Programda Hazal Kaya’nın çok sayıda hastalığı olduğu öğrenilirken, Kaya’nın yaşadığı sağlık sorunlarından birinin de ‘bayılma hastalığı’ olduğu belirtildi.

YÜKSEK BİNALARA BAKAMIYOR!

Kaya, yüksek bir binaya baktığı zaman bayıldığını anllattı. Oyuncu, bunu test etmek için Nişantaşı’nda altı katlı bir binanın tepesine baktığını ve yaptığında da bayıldığını itiraf etti.

“NİHAL GERÇEKMİŞ”

Yıllar evvel rol aldığı Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin bayılmasına gönderme yapan Atay, ‘Nihal gerçekmiş’ dedi. Kaya da ‘Nihal’in laneti geldi bayılma hastası oldum’ açıklamasında bulundu.

 

 

 

 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.