DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

CHP Parti Okulu, Belediye Meclis Üyeleri İçin Eğitim Başlattı

CHP Parti Okulu, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerinin eğitimine başladı. Eğitimlerde, CHP’nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuat ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatılıyor.

30.05.2024 17:53
31
A+
A-

(ANKARA) – CHP Parti Okulu, 31 Mart yerel seçimlerinde seçilen belediye meclis üyelerinin eğitimine başladı.

CHP Parti Okulu, “insan odaklı, dirençli ve daha yaşanabilir kentler yaratmak” hedefiyle, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye meclisine seçilen üyelerin eğitimine başladı.

CHP Parti Okulu ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’nın iş birliğiyle “güncel, pratik, yasal ihtiyaçlara yönelik, vizyoner bir bakış açısı geliştirmek” hedefiyle hazırlanan Belediye Meclis Üyeleri İçin Yerel Yönetim Eğitimi’ne Türkiye’deki tüm CHP’li belediye meclis üyeleri katılıyor. 10 ilde gerçekleştirilen eğitimlerde belediye meclis üyeleri, katılımcı çözüm önerilerini tartışıyor.

Eğitimde, CHP’nin yerel yönetim vizyonu çerçevesinde mevzuat ve uygulamalara dair teknik bilgiler ve iletişim dersleri anlatılıyor. Dersleri, en az bir dönem belediye meclis üyeliği yapmış, tecrübeli CHP Parti Okulu eğitmenleri anlatıyor.

Yerel yönetim eğitimlerinin geniş yankı uyandırdığını belirten CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Özcan Baripoğlu, eğitimlerin Türkiye’nin dört bir yanında devam ettiğini söyledi.

Eğitimlerin Türkiye çapında tamamlanmasının ardından, CHP’li belediye meclis üyeleri için gelişim seminerleri ve uzmanlık alanlarında özel eğitimler de düzenlenecek.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.