DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Tekirdağ’da Rezidansa Düzenlenen Fuhuş Operasyonunda 2 Tutuklama, 9 Kadın Kurtarıldı

Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şeyhsinan Mahallesi’ndeki bir rezidansta fuhuş yapıldığı bilgisine ulaştı. Yapılan operasyonda 2 şüpheli tutuklandı ve 9 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı. Kadınlar, Türkiye’ye çocuk bakmak için geldiklerini ancak fuhşa zorlandıklarını ifade etti. Şüpheliler, insan ticareti, fuhşa teşvik-aracılık veya zorlama ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandı.

02.06.2024 14:28
30
A+
A-

TEKİRDAĞ’da bir rezidansa düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı, yabancı uyruklu 9 kadın kurtarıldı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Şeyhsinan Mahallesi’ndeki bir rezidansta yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptırıldığını belirledi. Savcılık izniyle harekete ekipler, rezidanstaki 4 ayrı adrese eş zamanlı baskın yaptı. Fuhuş yaptıran İ.Ç. ve K.G. gözaltına alınırken, fuhşa zorlanan Özbekistan uyruklu 9 kadın kurtarıldı. İfadelerinde, çocuk bakmak için Türkiye’ye geldiklerini, daha sonra Çorlu’ya getirilip, fuhşa zorlandıklarını belirten kadınlar, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne gönderildi. Şüpheliler İ.Ç. ile K.G. de işlemleri sonrası ‘insan ticareti’, ‘fuhşa teşvik-aracılık veya zorlama’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ suçlarından tutuklandı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.