DOLAR 32,2405
EURO 34,708
ALTIN 2386,708
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Marco Reus bombası! ‘Türkiye’den yoğun ilgi’

Borussia Dortmund’da bir dönem sona eriyor. 12 yıldır Alman ekibinin formasını giyen Marco Reus’un takımdan ayrılmaya hazırlandığı belirtilirken Türkiye iddiası gündeme geldi. İşte detaylar…

Marco Reus bombası! ‘Türkiye’den yoğun ilgi’
05.03.2024 12:19
33
A+
A-

12 yıldır Bundesliga devi Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus, vedaya hazırlanıyor. Sözleşmesi sona erecek olan Alman yıldız için Türkiye iddiası gündeme geldi.

AYRILIK YAKIN

Sky Almanya’da yer alan habere göre uzun yıllardır Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus’un sözleşmesi sona eriyor ve tecrtübeli futbolcunun geleceği belirsiz.

Borussia Dortmund, Reus’un sözleşmesini uzatmaya sıcak bakmıyor. Ancak nihai karar sezonun bitiminden kısa bir süre sonrasına kadar verilmeyecek. Taraflar arasındaki görüşmeler Nisan sonu, Mayıs başı için planlandı.

Haberin detaylarına göre Reus’un on iki yılın ardından yeni bir meydan okuma araması oldukça olası.

TÜRKİYE’DEN YOĞUN İLGİ

Bu gelişmeler sonrası Türkiye iddiaları da çoğaldı. Kariyerine devam etmek isteyen 34 yaşındaki Alman yıldıza Türkiye ve MLS’ten yoğun ilgi var.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.