DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Çocuk karting sporcusu Bulut Tırınk Türkiye Karting Şampiyonası’nda birinci oldu

İstanbul’da düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası 2’nci Ayak yarışında Bulut Tırınk birinci olarak kürsüye çıktı. Tırınk, karting kariyerinde önemli bir başarı elde etti ve gelecekte daha büyük başarılara imza atması bekleniyor.

28.05.2024 21:17
30
A+
A-

Çocuk karting sporcusu Bulut Tırınk, İstanbul’da düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası 2’nci Ayak yarışını kazanarak birincilik kürsüsüne çıktı.

25-26 Mayıs tarihlerinde Tuzla Karting Park’ta düzenlenen Türkiye Karting Şampiyonası’nın 2’nci Ayak TOSFED Micro Destek Kupası yarışları büyük bir heyecana sahne oldu. Yarışta, çocuk karting sporcusu Bulut Tırınk önemli bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıktı.

Bulut Tırınk, bu zaferle karting kariyerinde önemli bir kilometre taşına ulaştı. 2023 yılında karting sporuna olan ilgisiyle bu spora başlayan ve Dynamic Racing Team’de eğitimlerine devam eden Bulut Tırınk, azmi ve çalışkanlığıyla bu başarının kapısını araladı. TOSFED Körfez Karting Pisti’nde 20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleşen ilk yarışında 3’üncü olarak dikkatleri üzerine çeken genç sporcu, bu kez Tuzla Karting Park’ta elde ettiği birincilikle yeteneğini gösterdi. Bu yarışın ardından, Tırınk’ın gelecekte önemli başarılara imza atması ve karting sporunda adını daha geniş kitlelere duyurması bekleniyor. – İSTANBUL


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.