DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Fenerbahçe’de sözleşmesi sona eren Joshua King, takıma veda etti

Trendyol Süper Lig’de sezonu ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe’de sözleşmesi bitecek olan ve beklenileni bir türlü veremeyen Joshua King, takımdan ayrıldığı duyurdu. King, veda açıklamasında “”Sakatlıklar yüzünden istediklerimi yapamadım, sizlerden özür dilerim. Buradan Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum! Umarım gelecek sezon şampiyon olursunuz, çünkü gerçekten kalbimde siz taraftarların bunu herkesten çok hak ettiğinizi hissediyorum” dedi.

28.05.2024 20:51
28
A+
A-

Galatasaray’ın ardından Trendyol Süper Lig’i ikinci sırada bitiren Fenerbahçe’de beklenen ayrılık gerçekleşti. Sözleşmesi bitecek olan Joshua King, sarı-lacivertli taraftarlara veda etti.

“İSTEDİKLERİMİ YAPAMADIM, ÖZÜR DİLERİM”

King, yaptığı açıklamada, “Sakatlıklar yüzünden istediklerimi yapamadım, sizlerden özür dilerim. Buradan Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum! Umarım gelecek sezon şampiyon olursunuz, çünkü gerçekten kalbimde siz taraftarların bunu herkesten çok hak ettiğinizi hissediyorum. Bu bir veda değil, çünkü destek olmak için geri geleceğim” ifadelerini kullandı.

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Fenerbahçe’ye 2022 yazında transfer olan King, sarı-lacivertli formayı giydiği 2 sezonda 54 maça çıktı. Norveçli futbolcu, bu maçlarda 12 gol attı ve 7 asist yaptı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.