DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
BIST 10891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Körfez’de Doğa Yürüyüşleri Başladı

Körfez’de doğa yürüyüşleri başladı. Gençler, zorlu anlar yaşasa da keyifli dakikalar geçirdi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de katıldığı yürüyüşte, su ve çorba ikramı yapıldı.

28.05.2024 20:00
33
A+
A-

Körfez’in doğal güzelliklerinde yürüyüş yapan gençler, zaman zaman zor anlar yaşasa da keyifli dakikalar geçirdi.

Körfez’de doğa yürüyüşleri başladı. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün de yer aldığı yürüyüşe, Başkan Yardımcıları Osman Yurt ve Ahmet Erdemiş, lise öğrencileri ve okul idarecileri de katıldı. Yürüyüş öncesinde tarihi Taşköprü önünde katılımcılara çorba ikram edilirken, parkur boyunca yanlarında bulunması için su dağıtıldı.

Kutluca köyünden başlayan ve Çoban Geçidi Kanyonu boyunca gerçekleştirilen yürüyüş boyunca Körfez’in saklı kalmış güzellikleri içerisinde yürüyen gençler, bol bol fotoğraf çektirdi. Parkur içerisinde zorlu anlar da yaşanırken, bazı öğrenciler suya girerek anın keyfini yaşadı.

Yürüyüş sonrasında gençlerle öz çekim yapan Başkan Söğüt, “Her hafta Körfez’in doğal güzelliklerini barındıran farklı parkurlarda gençlerimiz ve vatandaşlarımızla birlikte yürüyoruz. Etkinliklere tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” dedi. – KOCAELİ


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.