DOLAR 34,2364
EURO 37,0207
ALTIN 3133,676
BIST 8868,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Mobil cihaz kullanıyorsunuz! Uygulamamızı indirerek daha iyi bir deneyim yaşayın.

Verdiği yanıtı tüm ülke ayakta alkışlar! Kerem Aktürkoğlu Arda’nın golünü öve öve bitiremedi

A Milli Takımımız’ın Gürcistan’ı 3-1 mağlup ettiği maçta son golü atan Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından yaptığı konuşmada Arda Güler’in golünü öve öve bitiremedi. Kerem, Arda’nın harika golüne “Topu ayağına alınca gol dedik. Maşallah maşallah kardeşime” yorumunu yaptı.

18.06.2024 22:25
70
A+
A-

A Milli Takımımızın Gürcistan’ı 3-1 mağlup ettiği maçta son golü kaydeden Kerem Aktürkoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Arda’nın golünün sorulması üzere Kerem, “Topu ayağına alınca gol dedik. Maşallah maşallah kardeşime” ifadelerini kullandı.

Kerem’in açıklamaları şu şekilde;

“GALİBİYETLE BAŞLAMAYI HAYAL ETTİK”

Kerem yaptığı açıklamada, “Bunu hayal ettik. Galibiyetle başlamayı hayal ettik. Çok güzel bir atmosfer olacağını, galibiyetimizle daha da güzel olacağını hayal ettik. 3-4 haftadır aynı özveriyle hazırlanıyoruz” dedi.

“HER ŞEY YENİ BAŞLIYOR”

Başarılı oyuncu ayrıca, “Çok şükür güzel galibiyetle başladık. Böyle bir galibiyetle başlamamızın önemi diğer maçlarda ortaya çıkacak. Her şey yeni başlıyor. Daha güzel şeyler bizi bekliyor. Galibiyetle başlamamıştık hiçbir zaman Avrupa Şampiyonalarına. İlkleri başaran jenerasyon yine bir ilke imza attı. Ayağımız yere basmalı. Bu maç gerçekten zor oldu. Daha hiçbir şey bitmedi, her şey yeni başlıyor” diye konuştu.

KEREM’DEN ARDA’YA “TOPU AYAĞINA ALINCA GOL DEDİK”

Açıklamalar yaptığı sırada yanına gelen Arda Güler’in attığı gol ile ilgili de konuşan Aktürkoğlu, “Arda Güler topu ayağına alınca gol dedik. Maşallah maşallah kardeşime” yorumunu yaptı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.