DOLAR 32,3887
EURO 34,702
ALTIN 2417,43
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ulusal motosikletçi Bahattin Sofuoğlu İtalya’da ikinci oldu!

Ulusal motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası’nın ikinci yarışını ikinci sırada tamamladı. İtalya’nın Misano Dünya Pisti’nde …

01.08.2021 21:52
95
A+
A-

Ulusal motosikletçi Bahattin Sofuoğlu, İtalya Şampiyonası’nın ikinci yarışını ikinci sırada tamamladı.

İtalya’nın Misano Dünya Pisti’nde düzenlenen yarışta SS300 sınıfında uğraş eden Sofuoğlu, ikinci yarışta da ikinci oldu.

Türkiye Motosiklet Federasyonunun toplumsal medya hesaplarında açıklamalarına yer verilen Bahattin Sofuoğlu, “Hamdolsun. Her yarış bir deneyim, bu hafta sonu çok şükür 2 yarışta da podyumda yerimizi aldık. Daha yeterli olabilmek için kadroyla çalışıyoruz.” sözlerini kullandı.

Öte yandan, Avrupa Bayanlar Kupası’nın İtalya ayağında piste çıkan İlayda Yağmur Yılmaz, motosikletinden düştü ve yarıştan puansız ayrıldı.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.