DOLAR 32,4191
EURO 34,7817
ALTIN 2433,717
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Son dakika Galatasaray haberi: Aliou Dieng transferinde son dakika! Al Ahly’den açıklama…

DIENG TRANSFERİNDE SON DAKİKA! Galatasaray, Mısır’ın al Ahly kadrosunda forma giyen Malili orta saha Aliou Dieng için kulübüyle görüşmelere …

03.08.2021 11:09
155
A+
A-

DIENG TRANSFERİNDE SON DAKİKA!

Galatasaray, Mısır’ın al Ahly kadrosunda forma giyen Malili orta saha Aliou Dieng için kulübüyle görüşmelere başladı ve birinci resmi teklifini iletti. Al Ahly kaynakları Mısır basınına Dieng’in Galatasaray’a transferi hakkında son dakika açıklamasında bulundu. İşte ayrıntılar…

DIENG LİSTE BAŞI

Galatasaray’da Fatih Terim’in orta sahayı güçlendirmek ismine idareye verdiği listede Al Ahly’de forma giyen Malili orta saha Aliou Dieng de bulunuyor.

RESMİ TEKLİF YAPILDI

Sarı Kırmızılılar, Dieng için Al Ahly’ye 5.5 milyon dolarlık resmi teklifini iletti ve Mısır kulübünden gelecek karşılığı beklemeye geçti. Al Ahly kaynakları, Mısır’da yayın yapan Koora sitesine Dieng’in Galatasaray’a transferi hakkında son dakika açıklamasında bulundu.

TEKLİFİN YÜKSELTİLMESİNİ BEKLİYORLAR

Haberde nazaran Al Ahly yetkilileri Galatasaray’ın 5.5 milyon dolarlık resmi teklifini yükseltmesini bekliyor. Dieng’i satma niyeti olmayan Al Ahly’nin teklifin yükseltimesi halinde Malili orta alana müsaade verebileceği kaydedildi.

RESMİYETE KAVUŞABİLİR

Al Ahly kulübü, Galatasaray’ın 5.5 milyon dolarlık resmi teklifinin akabinde rastgele bir sayı belirtmese de transferin kısa mühlet içinde resmiyete kavuşabileceği aktarıldı. Galatasaray’ın Dieng için yeni bir teklif hazırlığında olduğu sav edildi.

MISIRLI GAZETECİ DUYURDU: TEKLİF VAR

Mısırlı gazeteci Hussein Ghareb, Yellow Red Wall’a yaptığı özel açıklamada ise “Gerçekten de Galatasaray’dan Al-Ahly’ye ulaşan resmi bir teklif var. Oyuncu ayrılmak istiyor ve Al-Ahly idaresi esneklik gösterdi, bu yüzden onun üzere kıymetli bir oyuncuyu kadroda tutmak kolay değil.” kelamlarını kullandı.

‘AVRUPA’DA OYNAMAK İSTİYOR’

Hussein Ghareb ayrıyeten “Geriye yalnızca finansal bir muahedeye varmak kalıyor. Al-Ahly, oyuncuyu satmak zorunda olmadığı için satarak büyük bir finansal yarar elde etmek istiyor. Aliou Dieng ise Avrupa’da oynamak istiyor.” tabirlerini kullandı.

SANAL BAHİS ÇABUCAK OYNA –

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.