DOLAR 32,3808
EURO 34,6336
ALTIN 2388,542
BIST 10059,3
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Faik Öztürk kırdı geçirdi: Ortaya minder alabilir miyiz?

Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk, evvelki gün Mobilya Fuarı’na katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan üçlü, orman yangınların …

05.08.2021 08:33
148
A+
A-

Nagihan Karadere, Nuri Alço ve Faik Öztürk, evvelki gün Mobilya Fuarı’na katıldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan üçlü, orman yangınların nedeniyle yaşadıkları üzüntüyü lisana getirdi.

“ACI İÇİNDEYİZ”

Nuri Alço, “Uzun vakit sonra toplumsallaşmaya başladık fakat olağan ki bir acı içindeyiz. Yangınlar, felaketler, seller durmuyor. Üzerimizdeki kara bulutları inşallah atarız. Bu türlü günlerde sosyalleşmekte çok değerli. Bugün dost ziyaretine geldik” diye konuştu.

“İÇİMİZ KAN AĞLIYOR”

Dostlarını yalnız bırakmamak için Ankara’dan geldiğini söyleyen Faik Öztürk, kederini “İçimiz kan ağlıyor. Şu yangın olayı beni çok üzdü. Her yerde dursaydı da benim konutum yansaydı hiç üzülmezdim. Benim torunum o yeşilin hoşluğunu bir daha görebilecek mi? Bizim millete helal olsun. Onlara su götürüyorlar. Bende dün bir kamyon içme suyu gönderdim” biçiminde tabir etti.

Safiye Soyman’ın Bodrum’da olduğunu söyleyen Öztürk, “Safiye Hanım, Bodrum’da ve kendisi güzel. Yardım etmek için yangın olan bir yere kadar gitmiş lakin geçmesini müsaade vermemişler. ‘Evden bir şeyler istesinler de götürelim’ diyor. Herkes elinden geleni yapıyor lakin çaresizlik çok berbat bir şey. Geçmiş olsun hepimize” dedi.

“CENNETİMİZ CEHENNEME DÖNDÜ”

Nagihan Karadere, ise “Cennetimiz cehenneme döndü. İçimiz kan ağlıyor. Maalesef ki elimizden bir şey gelmiyor. İnanıyorum ki devletimiz ve milletimiz elinden gelen tüm dayanağı göstererek bu işin üstesinden geleceğiz. Bizler kriz anını çok uygun yöneten bir milletiz. En güç süreçlerde dahi el ele verip altından kalktık, bunun da altından kalkarız. Yüreğimiz orada fakat bedenen bugün buradayız.” kelamlarına yer verdi.

SAFİYE SOYMAN ÇOK KIZACAK

Öte yandan lafı Safiye Soyman’a getiren Öztürk, “Bende Safiye’ye yatak almaya geldim lakin kilolu yatak yok. 130 kiloyu kaldıracak yatak lazım.” diyerek Soyman’ı kızdıracak cümlelere imza attı.

CAN DOSTLARINI UNUTMADI

Yatakları çok beğendiğini söyleyen Öztürk, “Bülent Ersoy’a Seda Sayan’a birer tane alacağım. Onların bahtları açılsın diye. Onlar benim can dostlarım. En makûs günümde ikisi de hastanede başucumdaydı ” dedi.

NURİ ALÇO’YA TAKILDI

Eski dostu Nuri Alço’ya da takılmadan edemeyen Faik Öztürk, “Herkesin ihtisas alanı olan mevzular var. Nuri abinin ki de yatak… Ben yataktan anlamam, bilmem. Nagihan da tahta, ot üzerinde yatmış. O da yatağı biliyor.” kelamlarıyla herkesi güldürdü.

Kaynak: Milliyet


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.