DOLAR 32,3782
EURO 34,7517
ALTIN 2396,213
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya kesiminde zincirleme kaza

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya kesiminde zincirleme trafik kazası meydana geldi. 4 aracın karıştığı kazada 1’i bebek 5 kişi yaralandı.

Anadolu Otoyolu’nun Sakarya kesiminde zincirleme kaza
30.03.2023 21:05
85
A+
A-

istikametinde seyreden profil yüklü tır, Arifiye ilçesi geçişinde aynı yönde giden otomobille çarpıştı. Daha sonra kontrolden çıkıp bariyerlere çarpan tırın kupa kısmı otoyolun şeridine geçti. Bu sırada aydınlatma sistemleri taşıyan kamyon ile tır da kazaya karıştı.

Kazada, otomobilde bulunan aynı aileden biri bebek 3 kişi ile diğer araçlardaki 2 kişi yaralandı.

[Fotoğraf: AA]

Etrafa profiller ve kutular saçıldı

İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Servis, itfaiye ve ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza yapan araçlar ile etrafa saçılan profil ve kutular nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı, uzun araç kuyruğu oluştu.

[Fotoğraf: AA]

Ekiplerin temizlik çalışması ve araçların çekilmesinin ardından normale döndü.

[Fotoğraf: AA]


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.