DOLAR 32,3789
EURO 34,7603
ALTIN 2430,878
BIST 9946,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ankara’da rüzgarda bina çatıları uçtu

Ankara’da etkili olan sağanak ve kuvvetli rüzgar nedeniyle iki binanın çatısı uçtu.

Ankara’da rüzgarda bina çatıları uçtu
28.03.2023 20:05
58
A+
A-

Öğle saatlerinde görülen ve kuvvetli rüzgar hayatı olumsuz etkiledi. Dikmen Akpınar Mahallesi 842’nci Sokak’ta rüzgarın etkisiyle iki binanın çatısından kopan parçalar, park halindeki 5 araca ve diğer evlerin üzerine düşerek maddi hasara yol açtı.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, hasar tespit çalışması başlattı.

Olay anında dışarda olan Metin Çiçek, yağışın başlamasının ardından arabasını güvenli bir yere almak için dışarı çıktığını, bu esnada yere çatı parçalarının düştüğünü söyledi.

Çiçek, "Neyseki cana gelmedi. Kimseye bir şey olmadı Allah’tan. Çok şükür. Yani bu çatı komple yenilenecek. Artık zarar boyutu nedir bilemiyorum. Hemen yan tarafta Batı Sitesi var. İşte buradan da gözüküyor. Batı sitesi de aynı şekilde. Onun da yarısı gitti" dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.