DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bağcılar’da uyuşturucu çeteleri çatıştı: 3 tutuklu

İstanbul’da aralarında husumet olan iki grup arasında çatışma çıktı. Uzun namlulu silahların da kullanıldığı kavgada 1 kişi yaralandı. Gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü tutuklandı.

Bağcılar’da uyuşturucu çeteleri çatıştı: 3 tutuklu
15.07.2022 14:05
107
A+
A-

Yavuz Selim ve İnönü Mahallesi’nde 3 Temmuz Pazar günü saat 01.30’da, ticareti nedeniyle aralarında husumet olduğu tespit edilen iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmada, Emniyeti suça karıştığı belirlenen gruplardan E.Ç., B.Ç., M.Y.,O.K., B.B. ile uzun namlulu silahı kullanan A.C.U. isimli şüpheliyi gözaltına aldı.

Şüpheliler "Mala Zarar Verme", "Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" ve "Kasten Yaralama" suçlarından adliyeye sevkedildi.

3 şüpheli tutuklandı

B.Ç., M.Y. ve B.B. hakkında adli kontrol uygulanırken, E.Ç., O.K. ve A.C.U. tutuklandı. Çatışmada yaralanan E.I. isimli kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Her iki olay yerinde yapılan incelemede toplam 15 tüfek mermisi kovanı, 13 kovan, 1 tabanca ve 5 fişek ele geçirildi. Olayda kullanıldığı değerlendirilen tüfek, İnönü Mahallesi’nde boş bir alanda bulundu.  


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.