DOLAR 32,3783
EURO 35,051
ALTIN 2326,623
BIST 9145,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hafriyat kamyonu 11 araca çarptı

İzmir’in Dikili ilçesinde hafriyat kamyonu, kontrolden çıkarak yol kenarında park halindeki 11 araca çarptı.

18.11.2020 21:45
142
A+
A-

Kaza, saat 17.00 sıralarında Salihler Mahallesi Dörtyol Kavşağı’nda meydana geldi.

İzmir’den Çanakkale yönüne giden Okan Zengin yönetimindeki hafriyat kamyonu, trafik ışıklarında önündeki tıra çarpmamak için manevra yaptığı sırada kontrolden çıkarak 11 araca ve bir manav tezgahına çarpıp, karşı yola geçti.

Kamyon ardından elektrik direğine ve otobüs durağına çarptı. Devrilen direk, park halindeki otomobilin üzerine düşerken, kazada yolda bekleyen 1 kişi yaralandı.

Nar ekşisi kan zannedildi

İhbar üzerine kaza yerine gelen jandarma ekipleri, kamyon sürücüsü Okan Zengin’i gözaltına aldı.

Kamyonun çarptığı araçların üzerinde bulunan kırmızı lekeler ilk etapta kan zannedilerek vatandaşlarda panik uyandırsa da bunun daha sonra manav tezgahında satılan nar ekşisi olduğu anlaşıldı. Jandarma ekiplerince ifadesi alınan Zengin, daha sonra serbest bırakıldı. Kazada, toplam 11 araçta hasar meydana geldi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.