DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

İletişim Başkanlığı’ndan Sivas’ta 15 Temmuz sergisi

İletişim Başkanlığı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin 6’ncı yıl dönümü dolayısıyla “Türkiye Aşkına Resim ve Fotoğraf Sergisi” açtı. Sergi, yarın akşam saatlerine kadar ziyaret edilebilecek.

İletişim Başkanlığı’ndan Sivas’ta 15 Temmuz sergisi
15.07.2022 13:05
92
A+
A-

Sivas’ta, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, "Türkiye Aşkına Resim ve Fotoğraf Sergisi"nin açılışı yapıldı.

Başkanlığı tarafından Atatürk Kongre Müzesi Bahçesi’nde ve Çok Amaçlı Salonu’nda düzenlenen serginin açılışında konuşan Valisi Yılmaz Şimşek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla kentte çeşitli etkinlikler düzenlendiğini söyledi.

"Direniş ruhunu canlı tutmayı amaçlıyoruz"

Hain girişimini unutmamayı ve unutturmamayı amaçladıklarını belirten Şimşek, "Direniş ruhunu her zaman canlı tutmayı, gençlerimize ve insanlarımıza yapılan hainliği ve bu direnişi çok güzel şekilde anlatmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla da İletişim Başkanlığı’mız tarafından düzenlenen serginin açılışını gerçekleştireceğiz ve hep birlikte gezeceğiz" dedi.

Şimşek, vatan uğruna canını feda eden şehitleri rahmetle, gazileri şükranla andığını belirtti.

Serginin açılışına Sivas Milletvekili Semiha Ekinci, Garnizon ve 5’inci Piyade Tugay Komutanı Piyade Albay Yılmaz Doğan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve il protokolü katıldı.

Sergi, yarın akşam saatlerine kadar ziyaret edilebilecek.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.