DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kocasını iple boğdu

E. Katar adlı kadın sabaha karşı alkollü olarak eve gelen ve kendisine hakaret ettiğini ileri sürdüğü kocasını iple boğarak öldürdü. Gözaltına alınan E. Katar, “Sarhoş olarak eve geldi, çocuklarla uyuyorduk. Bağırıp küfür etmeye başladı. Sızınca iple boğdum” dedi.

21.03.2020 18:50
223
A+
A-

Ankara Keçiören’deki Estergon Caddesi’nde önceki gün iddiaya göre, seyyar mobilyacı İsmail Katar (54), sabaha karşı alkollü olarak eve geldi. O sırada evde eşi E. Katar ile 3 oğlu ve gelini uyuyordu. Katar bağırıp küfür etmeye başlayınca evdekiler uyandı. Katar’ın eşine yönelik küfür ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Eşinin üzerine yürüdüğü sırada büyük oğlu S.K., babası Katar’a yumruk atarak itti. İsmail Katar, salonda sızıp kaldı. Sabah Katar’ın uyanmadığını gören büyük oğlu S.K. ambulans çağırdı. Yapılan muayenede Katar’ın öldüğü anlaşıldı. Şüpheli ölüm üzerine evde bulunanlar emniyette sorguya alındı.

UYUMALARINI BEKLEDİ

E. Katar evdekiler uyuyunca sızan kocasını iple boğduğunu söyledi. Emniyette sorgulanan E. Katar’ın ifadesinde, “Sabaha karşı eve sarhoş geldi, küfürler edip hakaretlerde bulundu. ‘Çocuklar uyuyor sessiz ol’ diye uyardım. Küfür etmeye devam etti, üzerime yürüyüp dövmek istedi. Bu sırada uyanan büyük oğlum onu itti, o da sızıp kaldı. Çok sarhoştu, ayakta duramıyordu. Çocuklar uyuduktan sonra elime aldığım ipi sızıp kalan kocamın boynuna doladım ve sıktım” dediği öğrenildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.