DOLAR 32,583
EURO 34,8001
ALTIN 2511,779
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Minibüslere dadanan zanlı yakalandı

Bahçelievler’de seyir halinde bulunan minibüslerin içerisinde çeşitli kişilerin cep telefonunu ve cüzdanını çalan şahıs, polis ekipleri tarafından güvenlik kamera görüntülerinden yola çıkılarak yakalandı. Şahsın olayı gerçekleştirme anı ise minibüste bulunan kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Minibüslere dadanan zanlı yakalandı
30.11.2019 13:50
159
A+
A-

Edinilen bilgiye göre, 25 Şubat’ta Bahçelievler Zafer Mahallesinde seyir halinde olan bir minibüs içerisinde bulunan Nurgül K. isimli kadının cep telefonunun çalınması sonucu meydana gelen “Açıktan Hırsızlık” olayı ile ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Elde edinilen kamera görüntülerinin incelenmesi neticesinde şüpheli iki şahsın kendilerinden sonra minibüse binen Nurgül K. isimli kadını sıkıştırdıkları, daha sonra şüphelilerden birinin kadının cep telefonunu aldığını ve beraber minibüsten indikleri tespit edildi.

22 ADET SUÇ KAYDININ BULUNDU

Yapılan araştırmalarda sonucunda “Açıktan Hırsızlık” olayını gerçekleştiren zanlılardan birisi olan Servet E. (34) Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü seminerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın yapılan sorgulamasında; “Resmi Belgede Sahtecilik”, “Başkasına Ait Kimlik ve Kimlik Kartlarının Kullanılması”, “Tehdit”, “Kasten Yaralama”, “Güveni Kötüye Kullanma” ve “Özel Hayatın Gizliliğini İhlal” suçlarından toplam 22 adet suç kaydının bulunduğu tespit edildi.

OLAY ANI KAMERADA

Yapılan çalışmaların devamında yakalanan Servet E.’nin 09 Şubat günü Bahçelievler Fevzi Çakmak Mahallesinde seyir halinde olan bir minibüs içerisinde bulunan Meryem G. isimli şahsın bin 600 TL, 1 adet kolye ve kredi kartlarının olduğu cüzdanının çalınması olayını gerçekleştiren şüphelilerinden biri olduğu tespit edildi. İşlemlerinin adından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, şahsın ve yanında bulunan arkadaşın minibüs içerisinde hırsızlık anları minibüste bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.