DOLAR 32,5833
EURO 34,828
ALTIN 2416,986
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Yurt genelinde sağanak bekleniyor

Yurt genelinde bugün sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak bekleniyor.

02.05.2020 11:15
149
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yurtta hava parçalı ve yer yer çok bulutlu olacak.

Marmara, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Afyonkarahisar, Kütahya ve Ordu çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak görüleceği tahmin ediliyor.

Osmaniye ve Hatay’da şiddetli yağış

Yağışların, Osmaniye çevreleri ile Hatay’ın kıyı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Doğu’da 6 ile uyarı 

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre ise havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı bölgede, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Erzincan ve Iğdır’da aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak bekleniyor.

Gece en düşük hava sıcaklığı Iğdır’da 9, Erzincan’da 8, Ardahan’da 5, Ağrı ve Erzurum’da 4, Kars’ta 2 derece ölçüldü.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır’da 21, Erzincan’da 17, Kars’ta 16, Ağrı ve Ardahan 14, Erzurum’da 13 derece olması öngörülüyor.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.