DOLAR 32,2539
EURO 34,8255
ALTIN 2424,169
BIST 10055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

‘Akıbeti aynı olacak’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Manisa mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel’i kastederek “Kendi partisine sözünü geçiremediği halde, borusunu buralarda öttürmeye heveslenen biri var. 31 Mart’ta onu da maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız bir önceki gibi” dedi.

‘Akıbeti aynı olacak’
28.02.2024 07:38
25
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Manisa’da vatandaşlara seslendi. Erdoğan, konuşmasında özetle şunları söyledi: 

ONU EZİYETTEN KURTARACAĞIZ: Cumhur İttifakı, Allah’ın izniyle 31 Mart’ta Manisa’da yeni bir destan yazacaktır. Kendi partisine sözünü geçiremediği halde, borusunu buralarda öttürmeye heveslenen biri var. Buradan kendisine sesleniyorum, hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa’nın da desteğiyle 31 Mart’ta onu da özgürleştirerek, maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız bir önceki gibi. 13 kez girdiği seçimlerden nasıl bir netice alamadan “eyvallah” deyip gittiyse, bunun da akıbeti aynı olacak. 

ÇÖZECEK TECRÜBE BİZDE: Dikkat ederseniz içeride ve dışarıda birileri ısrarla milletimizin moralini bozmak, canını sıkmak, umudunu köreltmek için her yolu deniyor. Türkiye’nin sıkıntıları yok mu? Elbette var. Ama ‘bunları çözecek olan program da, irade de tecrübe de milletiyle, devletiyle, Cumhurbaşkanı’yla Hükümeti’yle yine bizde’ dedik. Türkiye’yi geçtiğimiz 21 yılda üç kattan fazla nasıl büyüttüysek, sanayimizi, tarımımızı, ticaretimizi, nasıl küresel rekabete hazırladıysak, bugünkü sıkıntıları da hal yoluna koyacağız. Çalışanlarımızın dertleri mi var? Birlikte çözeceğiz. Emeklilerimizin sıkıntıları mı var? Birlikte aşacağız Esnafımızın ihtiyaçları mı var? Birlikte gidereceğiz. Gençlerimizin hayalleri mi var? Birlikte gerçekleştireceğiz. Ülkemize yönelik tehditler mi var? Birlikte bertaraf edeceğiz. 

KİRLİ İTTİFAK: 31 Mart için İstanbul ve Mersin gibi yerlerde kurulan kirli ittifakların da farkındayız. Son dakika oynanan oyunların, listelerde yapılan değişikliklerin ne anlama geldiğini milletimiz gayet iyi biliyor. Bunlarda mertliğin, delikanlılığın, harbiliğin ve hasbiliğin zerresi olmadığı için her işlerini gizli saklı yapmayı adet edindiler. Cumhur İttifakı, AK Parti’siyle, Milliyetçi Hareket Partisi’yle, belediye başkan adaylarıyla, belediye meclis üyesi adaylarıyla, tüm şeffaflığıyla ortadadır. Bu ittifakın gizli saklı hiçbir gündemi, pazarlığı, hedefi yoktur. Peki CHP’nin kurduğu ittifaklarda böyle bir açıklık var mı? Hatırlarsanız Eski CHP Genel Başkanı’nın kurdukları masa dışındaki bir parti genel başkanıyla yaptığı bakanlık ve bürokrasi pazarlığı seçimden sonra ortaya çıkmıştı. Şimdiki CHP Genel Başkanı’nı zaten kimsenin taktığı yok. Bu parti adına kimi isimlerin nerede ve kimlerle demlendiği belli değil. 

SİYASİ BÖLÜCÜLER: 3-5 belediye alacağız diye siyasi bölücülere bu derece teslim olunmaz. Kadınlarımızın, gençlerimizin, çalışanlarımızın, emeklilerimizin beklentileri, hayalleri, hakları, bu kifayetsiz muhterislerin insafına bırakılamaz. Allah göstermesin, bunların ellerine fırsat geçerse ülkemiz ve milletimiz elindekilerden de olur. 

‘Ekonomideki sıkıntılar yıl sonunda hafifleyecek’

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Telafisi mümkün olan gelip geçici sorunların bu büyük ufku karartmasına izin vermeyeceğiz. Uzunca bir süredir yaşadığımız bütün saldırıları, bölgesel ve küresel krizleri, kimi politikalarımızın eksik kalmasından kaynaklanan meseleleri birer birer çözüme kavuşturacağız. Ekonomideki sıkıntıların yıl sonundan itibaren hızla hafiflemeye başladığını, önümüzdeki yıldan itibaren de yeniden yükselişe geçeceğimizi hep birlikte göreceğiz” dedi.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.