DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Aleyna Çakır’ın babası konuştu: Daha kaç can yakacaklar? (Esra Hankulu cinayeti)

Ümitcan Uygun’a Esra Hankulu’nun vefatıyla ilgili gözaltı alınmasının akabinde Aleyna Çakır’ın babası konuştu. Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak …

05.08.2021 16:55
98
A+
A-

Ümitcan Uygun‘a Esra Hankulu‘nun vefatıyla ilgili gözaltı alınmasının akabinde Aleyna Çakır’ın babası konuştu.

Kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, geçen yıl 3 Haziran’da Keçiören’deki konutunda boynunda iple meyyit bulundu. Sevgilisi olduğu belirtilen Ümitcan Uygun‘un, daha evvel Sema Esen‘e şiddet uyguladığı anlara ilişkin imajlar ise vefatından kısa mühlet sonra toplumsal medyada yer aldı.

Aleyna Çakır (solda) Ümitcan Uygun (sağda)

GÖZALTI SONRASI HÜR BIRAKILDI

Esen’in vefatıyla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında Ümitcan Uygun, polis gruplarınca gözaltına alınıp, tabirinin akabinde özgür bırakıldı. Yaşanan olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ALEYNA’NIN BABASI REAKSİYON GÖSTERDİ

Bugün konutunda meyyit bulunan Esra Hankulu olayı sonrası Ümitcan Uygun’un gözaltına alınması sonrası, Sema Esen’in Kırşehir’in Kaman ilçesinde yaşayan babası Mehmet Esen, olaya reaksiyon gösterdi.

DAHA KAÇ TANE CAN YAKACAKLAR?

Esen, “Ümitcan Uygun’u mahpustan çıkardınız. Elin çocuğunu öldürmüş. Ben bunu mahpustan çıkarmayın demedim mi? Gördünüz mü? Elin ciğerini yaktı. Benim de ciğerimi yaktı. Adaletin bu türlü mi olması gerekiyor? Adalete sahip çıkın. Bu seri katilleri ne vakit yakalayacaksınız? Daha kaç tane can yakacaklar? Bunlar benim canımı yaktıktan sonra bir tane daha can yaktılar” diye konuştu.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.