DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2446,318
BIST 10218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Busenur’un can verdiği ev tavana kadar su dolmuştu

Ankara Keçiören’de su basan evde mahsur kalıp boğulan 21 yaşındaki Busenur Doğanay’ın hayatını kaybettiği evi TRT Haber görüntüledi. Evi tavanına kadar su bastığı görüldü.

Busenur’un can verdiği ev tavana kadar su dolmuştu
01.07.2022 14:15
109
A+
A-

Genel Müdürlüğü’nün sarı uyarı yaptığı iller arasında yer alan Ankara’da dün akşam saatlerinde etkili oldu.

Özellikle Keçiören, Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerinde etkili olan nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü.

20 dakikada metrekareye 20 kilogram yağış düştüğü öğrenildi.

Sürücüler yollarda ilerlemekte güçlük çekti, bazı araçlar suda sürüklendi. Bir motosiklet ise çevredeki bazı kişilerin çabası ile son anda kurtarıldı.

Birçok noktada binaların giriş katlarında bulunan ev ve iş yerlerini su bastı.

21 yaşındaki Busenur Doğanay da Keçiören’de giriş katın altındaki altındaki bir dairede yaşıyordu. 

Yağışla birlikte apartmanın yanındaki yokuştan gelen su binanın içine girdi.Busenur Doğanay o dairede annesiyle birlikte yaşıyordu ancak annesi o sırada evde yoktu. 

Komşuları Busenur’un dairede mahsur kaldığı ihbarını yaptı. Genç kız o anlarda annesini arayıp "boğazıma kadar suyun içindeyim" diyebildi. 

Ancak hızla gelen yağmur suları kapının açılmasına izin vermedi.  AFAD ve belediye ekipleri Busenur için seferber oldu ancak genç kız kurtarılamadı.

[Fotoğraf: DHA]

TRT Haber Busenur’un evini görüntülediOlayın ardından TRT Haber su basan o daireyi görüntüledi. Evin tavanına kadar suyun yükseldiği görüldü. Balçık heryeri kaplamıştı. Görüntüler genç kızın nasıl çaresiz kaldığının kanıtı oldu.  


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.