DOLAR 32,4562
EURO 34,821
ALTIN 2451,535
BIST 9894,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan bayram mesajı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Kurban Bayramı’nı memleketi Yozgat’ta karşıladı. Bayram namazını tarihi Çapanoğlu Büyük Camii’nde kıldıktan sonra bayram mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan bayram mesajı
09.07.2022 07:05
136
A+
A-

Oktay’ın açıklamasından öne çıkanlar:

Bayramlar birlik beraberlik ve dayanışma vesilesi. İnşallah bu bayram da güzelliklere vesile olur. 

 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, açıklama yapıyor.

— TRT Haber Canlı (@trthabercanli)

 

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ekonomik anlamdaki sıkıntıların farkında olduğumuz için, bayram öncesi tüm vatandaşları özellikle de dar gelirliyi rahatlatma adına ciddi tedbirler aldık. 

Tarım bölgesi olmamız sebebiyle tarım teşvik ödemeleri de bayram önü gerçekleştirildi. inşallah bereketli bir yıl geçirmemize vesile olur. Güzel bir yıl geçirmemize vesile olur. Çok daha güzel günler için dua ediyoruz. Tekrar bayramınız mübarek olsun.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.