DOLAR 32,3266
EURO 35,0492
ALTIN 2308,605
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Depremzedeler için başlatılan kampanyaya destek çığ gibi büyüyor

NEVŞEHİR’DE BELEDİYE BAŞKANI RASİM ARI ÖNCÜLÜĞÜNDE, ELAZIĞ’DA MEYDANA GELEN 6,8 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREMİN ARDINDAN BAŞLATILAN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR. KAMPANYA ÇERÇEVESİNDE, HAYIRSEVER İŞ İNSANLARI VE VATANDAŞLARDAN GELEN YARDIM MALZEMELERİ, BELEDİYE BİNASI ÖNÜNE YERLEŞTİRİLEN KONTEYNERLERE YÜKLENİYOR.

25.01.2020 15:15
97
A+
A-

Nevşehir’de Belediye Başkanı Rasim Arı öncülüğünde, Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından başlatılan yardım kampanyasına destek çığ gibi büyüyor. Kampanya çerçevesinde, hayırsever iş insanları ve vatandaşlardan gelen yardım malzemeleri, belediye binası önüne yerleştirilen konteynerlere yükleniyor.

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamada, Elazığ’da meydana gelen depremin ardından depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere başlatılan kampanya kapsamında 8 yardım tırının hazırlandığını, temel ihtiyaç malzemeleri bulunan araçların deprem bölgesine gönderileceğini söyledi.

Kampanyaya katılmak isteyen tüm vatandaşları Nevşehir Belediyesi’ne davet eden Arı, “Öncelikle bütün milletimize geçmiş olsun. Depremin meydana geldiği ilk saatlerden itibaren hem Malatya hem de Elazığ Belediye Başkanlarımızla irtibat halindeyiz. Hamdolsun ülkemizin imkânları yeterli. Hükümetimiz her türlü desteği ulaştırıyor ancak bu özel şehrin insanları ’Biz neden kardeşlerimizin yanında olduğumuzu var gücümüzle haykırmıyoruz.’ talebinde bulundu. Bizler de bunun üzerine bir kampanya başlattık. Kampanya ile birlikte Türkiye’de en hayırsever ve birlik beraberliği en iyi şekilde yansıtan illerden birinin Nevşehir olduğunu göstermek istiyoruz. Çağrımız ile birlikte sabah erken saatlerden itibaren hayırsever vatandaşlarımız ve iş insanlarımız kampanyaya destek vermek için belediye binamıza gelmeye başladılar. Hem başkanlık binamız içerisinde bulunan Turkuaz Masa’ya şahsen başvurarak hem de 153 Çağrı Merkezimizi arayarak vatandaşlarımız destek olmak istediklerini ifade ediyorlar. Hayırseverlerimizi belediyemizde misafir etmeyi sürdürüyoruz. Şu ana kadar içerisinde su, süt, patates, ısıtıcı, kuru bakliyat, çocuk kıyafeti ve binlerce battaniye bulunan 8 tırımız hazırlandı. “dedi.

Gelen yardım malzemelerinin tırlara yerleştirilmesine yardım eden Başkan Arı, başkanlık binasına gelen hayırsever vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

Arı, kampanyaya destek veren tüm Nevşehir halkına şükranlarını sundu.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.