DOLAR 32,487
EURO 34,9702
ALTIN 2433,7
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Edirneliler depremzedeler için tek yürek oldu

DÜN AKŞAM ELAZIĞ’DA YAŞANAN DEPREM FELAKETİ SONRASI EDİRNELİLER HAREKETE GEÇTİ. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN KISA SÜREDE ORGANİZE OLAN EDİRNELİLER, DEPREMZEDELERE GÖNDERİLMEK ÜZERE YARDIM KOLİLERİNİ EDİRNE BELEDİYESİNE TESLİM ETTİ.

25.01.2020 17:00
100
A+
A-

Dün akşam Elazığ’da yaşanan deprem felaketi sonrası Edirneliler harekete geçti. Sosyal medya üzerinden kısa sürede organize olan Edirneliler, depremzedelere gönderilmek üzere yardım kolilerini Edirne Belediyesine teslim etti.

Dün akşam Elazığ’da yaşanan deprem felaketi sonrası Edirneli vatandaşlar, harekete geçti. Sosyal medya üzerinden kısa sürede organize olan vatandaşlar, Elazığ’daki depremzedelere gönderilmek üzere yardım kolileri hazırladı. Battaniye, yorgan, mont, kaban, pantolon, bere, eldiven, bot gibi özellikle soğuktan koruyacak malzemelerin ağırlıklı olduğu yardımlar, Edirne Belediyesi binasında tek çatı altında toplanmaya devam ediyor.

“Kısa sürede derleyip toparlayıp, ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, depremde nedeniyle hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileyerek, “Tabi ki devletimiz büyük bir devlet. Edirneliler her zaman olduğu gibi çok büyük bir duyarlılıkla hareket ediyorlar, destek oluyorlar” dedi.

Ellerinde, avuçlarında ne varsa getiriyorlar

Sosyal medya üzerinden organize olan Edirneli vatandaşlar, tek tek hazırladıkları yardım kolilerini ve paketlerini Edirne Belediye binasına getirerek, kayıtlı bir şekilde teslim ediyorlar. Toplanan yardımlar, kısa süre içerisinde yardım tırına konularak, Elazığ’daki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.